2789
عنوان

یبوست نی نیم 😔😔😔

90 بازدید | 6 پست

نوزادم 5 ماهشه، سه چهار روز اسهال دلش بردمش دکتر گفت آزمایش خوردم ب تعطیلی و یا نوزادم بد موقع مدفوع می‌کرد ک نمونه بگیرم خلاصه تا هر بدبختی دیشب موفق شدم و امروز ج گرفتم بردم دکتر گفت چیزی نیس البته از شانس سرش خیلی بود ی نگاهی الکی کرد ب ج آزمایش گفت خوبه گفتم این از دیشب یبوست گرفته شدید گفت ن خوبه اعصابم خرد شد

الان اومدم خونه کلی زور زده یه کوچولو مدفوع کرده

چکار منم

یه جا نوشته ممکنه کم آبی باشه کسی تجربه داره تا شنبه ک پیش یه دکتر خوب ببرمش

و اینکه خانمای اصفهانی دکتر نوزاد خوب کیو میشناسین، ایرانپور خوبه؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی بهش دادی خورده؟  ببین بزار برات کامل توضیح بدم قرار نیست نوزادا هر روز مدفوع کنن میبینی دو سخ روزی نمیکنن اگه هم زور زد ولی مدفوعش سفت نبود به اصطلاحی پشکلی موردی نیست چون بچه اگه یخورده هم مدفوعش سفت باشه میترسه زورمیزنه یا میبینی سری بعد بخاطهمین ترس زور زدن مدفوع نمیکنه یبوست میشه ،  ازمایش هم دادی مشکلی نبوده اگه بعد دوروز مدفوع نکرد یخورده کرده با خاکشیر مخلوط کن سرهم بشه یه قاشق چایخوری بده بهش بر طرف میشه ، اینا رو من ازخودم نگفتما توسایت دکترمقدادی هست ،  برو اینستا پیج صفحه خانوم دکتر ظریفی خیلی بدرد بخوره یا پیج دکتر بهروز مقدادی مطالب خوبی گذاشته .  

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

اب بهش بده بخوره هرموقع خودت آب میخوری به بچت هم بده یا تعدادبیشتر اب خیلی هم فایده داره ضرری هم نداره اگه شیرخشک میدی و دائم یبوسته شاید شیرخشکش بهش نمیسازه. 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...