2777
2789
عنوان

پدر

213 بازدید | 13 پست

سلام کیا پدرشون اونا رو اذیت میکنه؟ من پدرم خیلی خیلی ادم عصبی . اخلاقش گنده. اصلا نمیشه باهاش حرف زد همش حرف خودشه.فقط خداروشکر شوهردارم همیشه نخوام نمیبینمش فقط فقط فقط دلم واسه مادرم میسوزه که میترسه خونش مهمون بیاد نکنه پدرم تیکه بندازه حرفی بهش بزنه ابرومونو ببره.چون واسش مردم مهم نیست بخواد تیکه میندازه حرف خودشو میزنه.مادرم هیجا نمیره چندشب پیش پدرم میگفت چرا خونه من میاد این تنهاست حوصلش سرمیره مادرم داره عذاب میکشه.اخه سرکار نمیره همش خونه.

خوش بحال کسی که پدر نداره ای کاش منم روزی بشنوم پدرم فوت کرده. مادرم راحت مبشه .زندگیشو پای یک عوضی گذاشته که هیحا نمیتونه بره.پدرم خرج زندگی هم نمبده .مادرم کارمیکنه.لعنت لعنت به همچین پدری که من دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو بخدا دعا کنین از دستش راحت بشیم .تا تو خونش میریم سرش پایینه یا اخم نشسته نگامونم نمیکنه روانیه. هرجی بگم باور نمیکنین چون همچین پدری ندارین که درک کنین. حتی توخونه مینرسیم حرف بزنیم چون صداشو بالا میبره دادوبیداد میکنه ابرومون میره همسایهامون میشنون.از حفظ ابرومون باهاش دهن به دهن نمیشیم.

خدا صبرتون بده  دعا کن درست شه ...براش دعای مرگ نکن  مطمنن تو وجودش داره اذیت میشه که دس ...

ولش کن خواهر. هرروز دعای مرگشو میکنیم اما خدا انگار نمیشنوه مادرم پیر شد جونیشو پای یک ادم عصبی گذاشته که مارو هم مثل خودش تندخو کرده.

من ابروم پیش شوهرم میره اخه یک برادر ۱۷ ساله دارم زندگیمون چی میشه مردم چی میگن این همه سال جلو کسی ...

هیچی مادرت عذاب بکشه خودت عذاب بکش که مردم ی وقت چیزی نگن

عزیزم مردم به سر درد خودشون از مرگ شما بیشتر اهمیت میدن

ول کنید این مردمو !

الان آبروی شما پیش ما نرفت ! پدرتون بیماره به شما چ 

مادرت چ گناهی کرده عذاب بکشه

دعا برای مرگ کسی نمیکنم اما دعا برای عاقل شدن مردم میکنم !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

پدر بزرگ منم همینه 

داییا ومادرم پیشش جرات ندارن یه حرکت اضافی کنن 

ولی چه میشه کرد ..عین استخون تو گلوعه نه میشه دورش انداخت نه میشه قورتش داد ..باهاش سازگاری میکنن 

مادربزرگ بیچارمو کتک میزد سرلخت بیرونش میکرد ..بمیرم برای تن نحیفش 

وقتی مریض شد گفت جابندارین توخونه خودش میمیره ..بمیرم برامادربزرگم ..راحت شد ازدست ظلماش

من یواشکی به مادرم کمک میکنم چون مادرم دیگه نمیرسه خرج خونشو بده.پدرم انگار نه انگار به روی خودشم نمیاره که تواین گرونی از کجا میخوان بیارن حتی سرکار نمیره نمیدونم چی پیش خودش فکرمیکنه.همش میگه کار نیست.تابهش میگیم میگه جوگیرشدین پرو شدین فوهش ناموسی میده به زمین و زمان فوهش میده که ما داریم بهش تیکه میندازیم.خدا مرگشو برسونه تاما راحت شیم

پدر بزرگ منم همینه  داییا ومادرم پیشش جرات ندارن یه حرکت اضافی کنن  ولی چه میشه کرد ..عی ...

خبلی ناراحت شدم

.پدر منم همینجوری روانی. دوست داره فقط اشک مارو ببینه.هزار بار پیشش گریه کردیم که از بچگی مارو زدی مارو اذیت کردی ابروی مارو بردی حرف نمیزنه یهو میگه بسه بسه ازخونم برین بیرون

هیچی مادرت عذاب بکشه خودت عذاب بکش که مردم ی وقت چیزی نگن عزیزم مردم به سر درد خودشون از مرگ شما بی ...

مادرم بخاطر برادرم کوتاه میاد که جونه. مجبوره  ما از پدرم میترسیم طلاق هم بگیره یهو بیاد بلایی سر مادرم بیاره

این همه سال مثل سگ زندگی کردیم ابروداری کردیم حرف نزدیم نزتشتیم کسی بفهمه نداریم پدرمم روانی.به کسی نگفتیم فقط شانس اوردیم مادرم کسی رو نداره یکی یکدونه.پدرمادرشم فوت کردن.وگرنه کسی خونم‌ن بیاد اخم و تخم میکنه درو محکم میبنده که طرف بفهمه خوذش بره.حتی واسه شوهر من. که شوهرمن دوماه یکبارم نمیاد میکه پدرت اخلاق نداره حوصلشو ندارم.فقط پدرم باعث خجالت ماهه