2777
2789
عنوان

سیسمونی

147 بازدید | 9 پست

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
1
33%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
2
66%
  کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.

من میخوام بخرم نمیخوام خانوادمو زیاد تو خرج بندازم فقط چیزهای ضروری میخوام بخرم و تخت هم‌نمیخوام فقط گهواره و کمد چون خونم یه خوابه......بابام ۷ ملیون داد که برم خرید ...باقیشم هر چی کم اومد شوهرم میخره .

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تخت نخری میتونی با 7 تومن خرید خوبی کنی

اره تخت نمیخرم یه گهواره دیدم ۱ ملیون اونو میخرم کمد هم دیدم اونم ۱۳۰۰ .....بقیشم برای سرویس کالسکه و کیف اینا و یکم لباس و چیزهای ضروری

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘
من 15 تومن با هزینه نقاشی و آماده کردن اتاقش

۱۵تومن دیگه ترکوندی فکر کنم,ماشین لباسشوییشم گرفتی؟آخه زیاده مامان باباها گناه دارن 

۱۵تومن دیگه ترکوندی فکر کنم,ماشین لباسشوییشم گرفتی؟آخه زیاده مامان باباها گناه دارن 

نه عزیزم اتفاقا کم گرفتم ولی جنس خوب، خودم پولشو دادم از پس اندازم 

خیلی گرونه همه چی 

یه بخشیش هم پول آماده کردن اتاقش شد 

نه عزیزم اتفاقا کم گرفتم ولی جنس خوب، خودم پولشو دادم از پس اندازم  خیلی گرونه همه چی  ی ...

ایشالله بسلامتی زایمان کنی دوست خوبم 

۳ تومن لباساش ، ۲۲۵۰ تخت کمد و کناره، ۱۱۵۰ سرویس کالسکه ، ۴۹۰ مینی واش

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤