2777
2789
عنوان

فال

216 بازدید | 27 پست

یه فال درستو بهم معرفی کنید اگه تجربه دارید 

لطفا تبلیغ نباشه چون من اولش باید بهم یه سری چیزارو درست بگن بعد پولو واریز میکنم

ممنون میشم اگه کمک کنید

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم

من یه نفرو میشناسم که واقعا عالیه 

اما اینطوری نیست که بخواد خودشو بهت ثابت کنه 

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من یه نفرو میشناسم که واقعا عالیه  اما اینطوری نیست که بخواد خودشو بهت ثابت کنه

قبلا فال گرفتی درست دراومده برات؟!

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر توی این سایت الکی گفتن خوب و عالیه  گوزم حالیشون نبوده

خب مثلاچی میشه ازکلمات درست استفاده کنی؟؟؟؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
قبلا فال گرفتی درست دراومده برات؟!

اره عالی بود ببین من تا الان که اینجا نشستم شاید ده میلیون به فال پول ریختم از بین تمام کسایی که امتحان کردم از خانوم ارمنی تا یه اقایی که ترنس بود از میدون خراسون تا ولنجک هرکیو بگی امتحان کردم 

این یه دونه از همه بهتره واقعا عالیه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
اره عالی بود ببین من تا الان که اینجا نشستم شاید ده میلیون به فال پول ریختم از بین تمام کسایی که امت ...

ینی ازایندت گفت درست دراومدیانه فقط شخصیتتوایناروبهت گفت میگی خوبه؟!

ینی ازایندت گفت درست دراومدیانه فقط شخصیتتوایناروبهت گفت میگی خوبه؟!

ایندمو گفت تا الان نود درصد حرفاش دراومده

من نه از اون خانوم پول میگیرم که تبلیغ کنم نا اون احتیاجی به تبلیغ داره تجربه شخصیمو گفتم 

ایندمو گفت تا الان نود درصد حرفاش دراومده من نه از اون خانوم پول میگیرم که تبلیغ کنم نا اون احتیاجی ...

چه فالی برات گرفت قهوه یاتاروت؟! یکم توضیح میدی لطفا