اخه بیبی چک زدم دوروز قبل هاله افتاد و امیدوار شدم تیکر زدم برا خودم
حالا تا دیروز همه جام حتی پاهامو تخمدانامو کمرم درد میکرد اما الان هیچ جام درد نمیکنه هنوزم پری نشدم هی خدا
ی سوال اگه رو نوار بیبی چک خراش داشته باشه اون بیبی خرابه؟
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
یعنی ب نظرت اون بیبی چک دوروز گذشته درسته چون خط کمرنگ افتاده؟؟؟؟
امروز اصلا خط نداش
من دوروز پیش بی بیم مثبت شد زیر یک دقیقه هاله افتاد اما امروز منفی منفی بود