2777
2789
عنوان

بچه دوس دارم

129 بازدید | 18 پست

خانما من تازگیا خیلی عاشق بچه شدم.

ولی خونم یه شهر دیگه اس اونجا دانشجوام و شوهرمم همونجا سر کاره.الانم ترم اخرم اگه بچه دار بشم کسیو ندارم که بیاد کنارم مامانم خودش شاغله مادرشوهرم فوقش یه هفته بیاد کنارم. شما جای من بودین چکار میکردین؟ ویه سوال دیگه اینکه چند روز قبل تخمک گزاری باید نزدیکی داشته باشیم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار درست تموم بشه بعد.

بچه داری وقت و انرژیه زیاد میخواد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اگه تو. همون روز. تخمک گذاری اقدام بشه احتمال پسر. شدن زیاده

من پسر دوس دارم ولی ۲ ام نزدیکی داشتیم فک کنم ۴ ام یا ۵ ام موقع تخمک گزاریم بوده. ولی فک نمیکنم حامله بشم

منم تنهام کسیو ندارم ازروزای  اول بارداریم بماند که چقد تا 3ماه اول حالم بد بود و کسی نبود بیاد ی ظرف بشوره برام یا لااقل پیشم باشه حالا هم ک وارد 6ماه شدم خیلی کارکردن برام سخت شده خیلی خسته میشم ب خصوص من ک انقد تمیز و حساسم رو خونه بعضی وقتا ب خودم فحش میدم ولی چه میکشه کرد تنهایی خیلی سخته خیلی ب خصوص تو بارداری و بچه داری ولی خداروشکر 6ماهش گذشته بدون منت کسی 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
منم تنهام کسیو ندارم ازروزای  اول بارداریم بماند که چقد تا 3ماه اول حالم بد بود و کسی نبود بیاد ...

خداروشکر عزیزم ایشالله بقیشم به خوبی سپری میشه. منم اگ حامله شم مث تو میشم. ولی اینجوری خوبیش اینه که کسی بهت منت نمیره

من پسر دوس دارم ولی ۲ ام نزدیکی داشتیم فک کنم ۴ ام یا ۵ ام موقع تخمک گزاریم بوده. ولی فک نمیکنم حامل ...

خو. همون روز. تخمک گذاری اقدام کن اگرم میخوای بچت حتما پسر. شه خودت. و. شوهرت کاسنی زیاد. بخورید و همچنین تخم مرغ رو با روغن زیتون سرخ کنید و. بخورید خیلی موثره

بعضی وقتا مثل دیشب ک خودم  پادریا پتوها ملافه ها شستم دوطبقه پله پاک کردم حیاط شستم سرویس رو شستم ب علاوه کف اشپزخونه. یخچال و از برق کشیدم برفکاش آب شده همه رو شستم و خشک کردم دیگه از کمر درد و پادرد داشتم منفجرمیشدم انقد دلم ب حال خودم و بچم  سوخت 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
خداروشکر عزیزم ایشالله بقیشم به خوبی سپری میشه. منم اگ حامله شم مث تو میشم. ولی اینجوری خوبیش اینه ک ...

ممنون گلم اره اجی بی منتی. ولی رو خودت خیلی فشار میاد خیلی سخته.. 

بعضی وقتا مثل دیشب ک خودم  پادریا پتوها ملافه ها شستم دوطبقه پله پاک کردم حیاط شستم سرویس رو شس ...

وااااای واقعا؟ تو مگه دیوونه ای دختر؟ به فکز خودت نیسی به فکر اون بچه بیگناه باش اذیتش میکنی خب

اگه تو. همون روز. تخمک گذاری اقدام بشه احتمال پسر. شدن زیاده

ازکجابایدبدونیم روزتخمک گذاری چه موقع هست؟!!!

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑
کیت تخمک گذاری بگیر

دیگه روش نوشته چطوریه دقیق و...؟من اصلابلدنیستم.منم دوس دارم یه پسریچه داشته باشم

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑