ولی خونم یه شهر دیگه اس اونجا دانشجوام و شوهرمم همونجا سر کاره.الانم ترم اخرم اگه بچه دار بشم کسیو ندارم که بیاد کنارم مامانم خودش شاغله مادرشوهرم فوقش یه هفته بیاد کنارم. شما جای من بودین چکار میکردین؟ ویه سوال دیگه اینکه چند روز قبل تخمک گزاری باید نزدیکی داشته باشیم؟
منم تنهام کسیو ندارم ازروزای اول بارداریم بماند که چقد تا 3ماه اول حالم بد بود و کسی نبود بیاد ی ظرف بشوره برام یا لااقل پیشم باشه حالا هم ک وارد 6ماه شدم خیلی کارکردن برام سخت شده خیلی خسته میشم ب خصوص من ک انقد تمیز و حساسم رو خونه بعضی وقتا ب خودم فحش میدم ولی چه میکشه کرد تنهایی خیلی سخته خیلی ب خصوص تو بارداری و بچه داری ولی خداروشکر 6ماهش گذشته بدون منت کسی
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
بعضی وقتا مثل دیشب ک خودم پادریا پتوها ملافه ها شستم دوطبقه پله پاک کردم حیاط شستم سرویس رو شستم ب علاوه کف اشپزخونه. یخچال و از برق کشیدم برفکاش آب شده همه رو شستم و خشک کردم دیگه از کمر درد و پادرد داشتم منفجرمیشدم انقد دلم ب حال خودم و بچم سوخت
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
خداروشکر عزیزم ایشالله بقیشم به خوبی سپری میشه. منم اگ حامله شم مث تو میشم. ولی اینجوری خوبیش اینه ک ...
ممنون گلم اره اجی بی منتی. ولی رو خودت خیلی فشار میاد خیلی سخته..