2777
2789
عنوان

خدایا😥

97 بازدید | 12 پست

فقط محض خالی شدن ناراحتیم

من طبقه پایین مادرشوهرمم

بابا و مامانش هر دو شاغلن تا ظهر نیستن

مادربزرگ شوهرم که میاد همیشه توقع دارن من پاشم برم بهش برسم تا وقتی میان حالا قبلا باردار نبودم ولی الان بخدا دو روز دیگه زایمانمه اینا هنوز توقع دارن بند بند بدنم درد می‌کنه نمیگن یکی باید بیاد خودتو جمع کنه آخه چقد پرتوقع 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست به سیاه و سفید نمیزنیااااا فهمیدی؟؟ادم بیشعور رو باید اینجوری رفتار کرد

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بمون سر جات بابا اون پیرزن نمیفهمه زن حامله پا ب ماه نباید جلوش خم و راست بشه چ برسه ب بقیه مجبور ک نیستی عزیزم این بارو بخاطر خودت و بچت ب خودت مرخصی بده

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

😑😑😑😑😑چه پروووووووووو 

خودشونم نه مامان باباشون 

وظیفه ی اوناست نه تو خیلی به فکرش هستم نرن سرکار پرستار بگیرن 

برا تاپیک اخرم گزارش بزنید لطفا

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
دست به سیاه و سفید نمیزنیااااا فهمیدی؟؟ادم بیشعور رو باید اینجوری رفتار کرد

بخدا با کمر خم راه میرم انقد کمر دردم حالم بهم میخوره خیلی پست و بی چشم و روعن اگه نرمم ننه بزرگه یکسرهههه میگه چرا نیومدی دیدنم 

می‌خوام بگم از ریختت بدم میاد والا

چیکار میکردم دعوا درست میکردن اون اولا منم نمی‌خواستم یه سره دعوا باشه خب😟

نه دعوا چرا اونا نمیفهمن تو باید بفهمونی که دیگه سنگین شدی و نمیتونی لابد بچتم دنیا بیاد انتظار دار دست از بچه بشوری جلو دست اینا خمو راست شی 

بخدا با کمر خم راه میرم انقد کمر دردم حالم بهم میخوره خیلی پست و بی چشم و روعن اگه نرمم ننه بزرگه یک ...

میگیری میشینی تو خونت میری دراز میکشی هرکی هم حرف زد میگی از کمردرد دارم میمیرم انقد کار کردم دوروز دیگم زایمانمه نمیتونم بلند شم از جام دکتر گفته وضعیتم خطرناک شده.تموم شد و رفت

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بخدا با کمر خم راه میرم انقد کمر دردم حالم بهم میخوره خیلی پست و بی چشم و روعن اگه نرمم ننه بزرگه یک ...

عزیزم نرو . برار خونت سکوت باشه اگه گلایه کردن یا اومدن جلو در بگو خواب بودم یا حمام

برای این جماعت هرکاری هم کنی مثل موش کور می مونم بعد تشکر که نمیکنن هیچ همش میشه وظیفه