2821
2789
عنوان

طلاق😔

325 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من و نامزدم با هم دعوا کردیم به هم حرف زدیم و حتی به خانواده ش حرف زدم و میگفت ما نمیتونیم با هم بسازیم دیگه به خانواده هامون بگیم و هررررچی گفته بودم همه رو گذاشته بود کف دست مامانش حتی حرف هام به خانواده شو و خاله م شده طرفم و اون خودش قهر کرده و باهام حرف نمیزنه و ما هم خیلی عصبی شدیم گفتیم میخواد بخواد نمیخواد بیاد طلاق بده الانم کارش تهرانه و منو ول کرده نه میاد تموم کنه نه زنگی نه چیزی دارم میمیرم بخاطر این بدبختی و بدشانسی ... نمیدونم باید چکار کنم ... طلاق بگیرم آبروم میره به دوستام به همکارام چی بگم ... آخه بخاطر چی ... من نمیدونم چرا برای داشتن من تلاشی نمیکنه چرااا چراااا...😥😥😥  

وقتی نمیخاد نمیشه کسیو به زور انجام به کاری بکنی که دوس نداره 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت بگذره دلش برات تنگ میشه...ادم بخاطر ۴ تا حرف ک طلاق نمیگیره...

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

عزیزم چرا با طلاق ابروت میره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا انقد با استرس و ترس زندگی م یکنی ؟؟؟ اون اقا باید برا داشتن تو دست و پا بزنه وقتی بیخیاله توام بیخیال باش. خیلی محکم زنگ بزن بهش میخوای درستش کن نمیخوای بیا کارای طلاقو انجام بدیم . به خودت سخت نگیر چیزی نمیشه .

دوستت نداره که نمیاد ولی تو عاشقی معلومه

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

مهریه هدیه داماد به عروس ولی تو ایران جا افتاده که برای طلاق مهر میگیرن مهر بذاری اجرا هیچکی نمیگه چرا اینکار کردی ولی اگه تو درخواست طلاق بدی پروسه طولانی میشه مهریه بذاری اجرا ادم میشه حرفی هم زد بگو حق قانونی و شرعی هست ربطی هم به طلاق نداره

چون انتخاب اشتباهی کردی دخترم ... تو خودتو نشناختی و بر اساس نیاز های خودت انتخاب نکردی ... 

اولا راز دار نیست 

دوما عاقل نیست 

سوما قدرت حل مشکلات نداره 

چهارما تصمیم گیری بلد نیست 

پنجما به بلوغ شخصیتی نرسیده 

و در مورد شما هم باید بگم خیلی زود به طلاق فکر کردین

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من بخاطر ۴تا حرف دارم طلاق میگیرم

چهار تا حرف؟ تا جایی که من در جریان تاپیک هات بودم هم خسیس بود هم بیشعور😤

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چون انتخاب اشتباهی کردی دخترم ... تو خودتو نشناختی و بر اساس نیاز های خودت انتخاب نکردی ...  ا ...

آخه وقتی خودش و خانواده ش هی میگن دیگه فایده نداره یعنی چی ؟؟

بعدش من از پسرشون سرم اما خودم رو براش بی ارزش کردم از بس ازش خواستم چطور رفتار کنه نه محبتی نه توجهی نه خرجی ... مثلا میگه ۷سال به پای من مونده