2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
میدونم اینم لجباز مغرور

فقط تو میتونی زندگیتو سراسر ارامش کنی

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

نمیدونم موندم شوهرم دیشب نمیتونست بخواب حتما گفتم نمیرم برا اونه .اگه برمم بزار تا آخر زجرش بدم بعد

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته

خواهرم شوهرش بی منطقه اما اینقدر افراد بی منطق اومدن پرش کردن که به خاطر حفظ زندگیت کوتاه بیا که آتیش انداختن تو زندگیش . تو رو خدا کمی از فکرهای قدیمی بیرون بیایددیگه اون قانونها با زندگی امروزی جور در نمیاد 

خواهرم شوهرش بی منطقه اما اینقدر افراد بی منطق اومدن پرش کردن که به خاطر حفظ زندگیت کوتاه بیا که آتی ...

عزیزم شوهرش آدم نمیشه طلاق میگرفت؟

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
زنهای اطرافش تو گوشش میخونن طلاق بگیری زندگیت بد تر میشه . اینقدر ترسوندنش عقلش رو از دست داده بیچار ...

یعنی شما برا طلاقش راضی میشدی.

اوه قبلش دعوا كردي يا موقع رفت و برگشت ب عروسي دعواي شديد كردين؟

نه قبل رفتن گفتم نمیرم گفت باشه زوری در کار نیست اما در میبندم گوشیم ازت میگیرم بمون خونه تا برگردم دعوامون شد بالاخره من کوتاه اومدم