2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست

یه بارباید تنبیه شه ازین کارا نکنه 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میگم نرمم نکنه اخلاقش بدتر بشه

این زندگیته اگر میبینی با نرفتنت زندگیت دورازجون جهنم میکنه برو حداقل ارامش داشته باشی ببخشید دهنشو ببنده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اسی عزیزم من تا حالا تو اینجا به کسی نگفتم ک اره حتما دعواش کن یا فقط طلاق یا باهاش قهر کن و ازاین قبیل حرفا....

ولی الان میگم من جات بودن نمیرفتم قانون من اینه احترا کنی احترام میبینی بی احترامی کنی .بی احترامی میبینی تمااام

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
این زندگیته اگر میبینی با نرفتنت زندگیت دورازجون جهنم میکنه برو حداقل ارامش داشته باشی ببخشید دهنشو ...

خب به این روش ادامه میده فقط زن باید زجر بکشه چه معنی داره اخه

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
این زندگیته اگر میبینی با نرفتنت زندگیت دورازجون جهنم میکنه برو حداقل ارامش داشته باشی ببخشید دهنشو ...

عزیز دلم حرف شما درست

ولی چرا شوهرش نگفت بذا برم عروسی خواهرش وگرنه اخلاق همسرم عوض میشه یا زندگیم جهنم ‌نمیخکام فاز منفی بدم ولی من بودم نمیرفتم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
اسی عزیزم من تا حالا تو اینجا به کسی نگفتم ک اره حتما دعواش کن یا فقط طلاق یا باهاش قهر کن و ازاین ق ...

مامان خواهرمم همین میگن

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
خب به این روش ادامه میده فقط زن باید زجر بکشه چه معنی داره اخه

دورازجون بگیره بزنتش از خونه مامانشم محدودش کنه یا....شرایط بهتر میشه؟؟اخرم نمیتونه جداشه ادم بی منطقم ک هر کاریش کنی حرف خودشه گفتم ک اگر میدونی شرایط بدتر میشه برو بالاخره هر کس از زندگیه خودش بهتر میدونه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
میگم بشم مثل خودش خیلی خانواده خودم بی احترامی اذیت کرده

نمیدونم والا هرجور خودت صلاح میدونی اما لجبازی هیچوقت هیچ مشکلی رو حل نکرده

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
دورازجون بگیره بزنتش از خونه مامانشم محدودش کنه یا....شرایط بهتر میشه؟؟اخرم نمیتونه جداشه ادم بی منط ...

بله درسته

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
نمیدونم والا هرجور خودت صلاح میدونی اما لجبازی هیچوقت هیچ مشکلی رو حل نکرده

میدونم اینم لجباز مغرور

دورازجون بگیره بزنتش از خونه مامانشم محدودش کنه یا....شرایط بهتر میشه؟؟اخرم نمیتونه جداشه ادم بی منط ...

اینجورکه پیداست باید به ساز شوهرش برقصه تا اخرعمر

مامان خواهرمم همین میگن

خب مامانت و خواهرت از شوهرت انتظار داشتن خوانواده شوهرت هم از تو.بهتره خانوادتو کوچیک‌نکنی