2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۷ هفته هستم و دیروز کلی خونریزی داشتم . دکتر بهم استراحت داده و شیاف . حالا امروز برم ببینم با اون خونریزی دیروز چیزی مونده یا نه. ولی خیلیا با همین خونریزی و لکه بینی استراحت و شیاف بچشونو صحیح و سلامت به دنیا اوردن . ولی حتما دکتر برو 

من از اول بارداری لکه بینی داشتم شیاف میذاشتم ولی تو سه ماهگی خونریزی شد و زودی رفتم دکترم بهم امپول پرولوتون دادکه عالی بودو کل لکه و خونریزی قطع شد و تا اخر بارداری هفته ای یکبار میزدم.حتما برو دکتر خونریری دور از جون باعث سقط میشه.حتما امپول خارجبشو بزن.استراحت مطلق.توالت فرنگی استفاده کن و پله بالا پایین نرو.نزدیکی هم نداشته باش

خوشحالی یعنی ....

بعد از خونريزي دوباره آزمايش حاملگي رو مجدد انجام بديد. معمول نيست اما لازمه. 

سر يكي از حاملگي هام بعد از آزمايش تو همون ماه اول يه لخته خون اومد، بعد هم رفتم دكتر چند نوبت آمپول داد به خاطر همون آمپول ها عادت هم نمي شدم ، هيچي ديگه من هم نزديك سه ماه و نيم استراحت مطلق!

بعدا رفتم سونو ، دكتر گفت براي چي اومدي؟ هيچ بچه اي در كار نبود. همون اول افتاده بود...