2777
2789
عنوان

مادرشوهرکینه ای😒

263 بازدید | 12 پست

سلام دوستان توتاپیکای قبلی توضیح دادم ک بخاطرمادرشوهرم باشوهرم دعوای ناجوری باهم کردیم ومن اومدم خونه پدرم الان۵۰روزه😑سریه معذرت خواهی نکردن ازمادرش ک اصلامقصرنبودم واون کش دادماجراروتابه اینجاکشیدحالاباشوهرم قرارگذاشته بودیم فرداشب ک همشون اومدن خونه پدرم من وشوهرم جلوهمه معذرت خواهی کنیم وبگیم دیگه کسی دخالت نکنه توزندگیمون ؛مادرشوهرم خیلی موذیه...

ولی انگاری اون نمیاد ومن مطمنم بازم شوهرم میگه بایدازش عذربخوای😢منم زورم میادبازتوجمع یه چیزی ولی برم فقط ب اون بگم رو مخمه چون خیلی عذابم داده ومقصرم نیستم ازطرفیم جمعه تولدبرادرشوهرمه وشوهرم میگه دوس دارم باهم بریم 😔منم دلم نمیخادباز بخاطر اون عجوزه بینمون اختلاف بیفته وزندگیم خراب شه بنظرتون چیکارکنم من😢تواین۶ماه ک بارداربودم ازسرکینه ولج یه بارم حالمونپرسیده این مدتم فقط رومخ شوهرم کارمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر شوهرت از خانوادت معذرت خواهی کرد شما هم برو یه عذرخواهی کن و رد شو دیگه بچه دار‌میخوای بشی.کشش نده این اتفاقا باید پخته ترت کنه .سرسنگین و شیک رفت وامد کن بهانه دستشون نده .به هرحال با یه عذرخواهی کوچیک نمیشی چون شوهرتم داره همین کارو میکنه

دلیل دعواروبگوخب

من باشوهرم دعوام شد مادرشوهرم خودشوانداخت وسط هرچی از دهنش دراومد ب من گفت من هیچی نگفتم بعداون بامن قطع ارتباط کردبعداونم یه باردیگه دعوامون شد باشوهرم خواهرشوهرم اومدتوخونه بامشت زد توسرم مامانشم زنگ زده بودمیگفت بندازش بیرون طلاهاشوهم بگیر ک من ازشون شکایت کردم ولی چندروزبیشترطول نکشید ورضایت دادم بعداون۳ماه من تنهاتوخونه بودم بااین شرایط یه بارم حالمونپرسیددرحالی ک من چندبارم رفتم خونشون وشوهرم گیردادباید حتما عذربخوای ازهردوشون ک منم گفتم چرا همش منومیبینی و رفتار زشت اونارو نمیبینی ک همین باعث شد دست روم بلند کنه ومنم اومدم بیرون ازخونه

ببین اگر شوهرت از خانوادت معذرت خواهی کرد شما هم برو یه عذرخواهی کن و رد شو دیگه بچه دار‌میخوای بشی. ...

شوهرم خیلی بی احترامی کرده هم ب خودم هم ب خانوادم گفته معذرت خواهی هم میکنم ولی من ازاین میسوزم هیچ بی احترامی بهشون نکردم مقصرخودشون بودن

شوهرمو تحریک میکنه ک طلاقش بده ولش کن نرو پیشش اصلامحلش نده😑هیچچچچ احساس نداره حتی واسه نوه خودش&nb ...

مثه مادر شوهر من به شوهرم میگفت میخواد،یا حاملگیش ازت سو استفاده کنه محلش نزار انقدر اذیت کرد که روز زایمانم دستش رو شد پیش شوهرم و قطع رابطه کردیم دخترم الان هشت ماهشه ندیدنش...خدا از این آدما نمبگذره زن حامله خیلی گناه داره 😫😭

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مثه مادر شوهر من به شوهرم میگفت میخواد،یا حاملگیش ازت سو استفاده کنه محلش نزار انقدر اذیت کرد که روز ...

بازخوبه قطع رابطه کردیدکاش اینم دستش براهمه رومیشدشوهرم میفهمید ازدستش راحت میشدم واقعاازش بدم میادخیلی بی رحمه خدانگذره ازاین جورمادرشوهرا