2777
2789
همه چی

😂😂😂

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتوله  بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ میگی

فکر نکنم

150 تا 160 قد کوتاه حساب میشه

کوتوله یا واژه ی مناسب تر فکر کنم به افردای میگن که حالتشون کاملا فرق میکنه با آدمهای کوتاه و معمولا زیره 120 هستن

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  

آیا آکندروپلازی یک وضعیت ارثی محسوب می‌گردد؟بر اساس بررسی‌های صورت گرفته توسط محققان در بیش از 80 درصد موارد بیماری آکندروپلازی ارثی نیست، این موارد توسط جهش‌های خودبه‌خودی در ژن FGFR3 ایجاد می‌گردد، حدود 20 درصد موارد ارثی می‌باشد، یعنی یکی از والدین باید ژن FGFR3 معیوب را انتقال دهد تا نوزاد دچار چنین مشکلی شود، در صورتی که یکی از والدین شرایط فوق را داشته باشد احتمال 50 درصدی وجود دارد که فرزند نیز دچار چنین مشکلی شود.