2777
2789

چجوریه؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲ بار گرفتم هر بار ۴ کیلو کم کردم، بعد از رژیم ۸ کیلو اضافه کردم، رژیمی به شدت اشتباه و مزخرف تمام بدنتو ضعف میگیره و به شدت حریص خوردن میشی، بعد از رژیم دیگه نمیتونی جلوی خودتو بگیری و پرخوری میکنی

من گرفتم وعالیه اما نمیدونم چرا دیکه نمیتونم بگیرم  من پارسال دوسری گرفتم وهر بار ۶تا ۷ کیلو ک ...

برنگشته؟؟؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
چجوووری جلو میلت به غذاهای دیگه و میگرفتی😭

بخدا اگه بدونم 

چون خودمم الان یه ماهه نمیتونم این کارو کنم البته الان من به خاطر اینکه یهویی دانشجو شدم و مادرم هم شدیدا بیماره و.... اعصاب ندارم