2777
2789
ی وقتایی پلو درست میکنم میگو رو هم از قبل میذارم تو پیاز و سیر و ادویه ،بعد پیاز خلال میکنم ی کم که ...

شما جنوبیا دست پختتون حرف نداره،ما مث شما نمیتونیم میگو و ماهی درست کنیم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

سیب زمینی رو نگینی خورد کن و سرخ کن جدا بزار...بعد پیازهارو ک نگینی خورد کردیم سرخ کن و اگه دوست داری ی کم زرشک بهش اضاف کن تفتش بده و اینم بزار کنار...بعد میگوهاتو ک حسابی تمیز و پاکشون کردی رو تو ی ظرفی ک ارد ریختی داخلش و ادویه زدیش و نمک بغلتون و تو روغن سرخش کن( لازم نیست روغنش زیاد باشه).حالا ک میگوهات سرخ شد میتونی همه رو قاطی کنی یا تو دیست جدا جدا کنار هم بزاری با نون یا برنج میل کنید

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پیاز سرخش میکنیم....پیازا رو نگینی یا خلالی خورد میکنی ی تفتش میدی بعد میگوهاتو ک خوب تمیزشون کرد ...

قربون دستت.

خوب یاد گرفتم،فردا شب درست میکنم

من از این اماده یخ زده ها میگیرم نیم کیلو ۷۰-۶۰ تومن فکر کنم بستگی به مارکش داره 

میگو تازه باشه خوشمزه تره...وقتی خیلی مونده باشه ی بوی بدی میده

میگو درست کردن خیلی راحته...من هر موقع عجله دارم یا نمیدونم چی درست کنم ی بستشو میزارم بیرون و خیالم ...

امتحان میکنم،شوهرم چند بسته خریده

شما جنوبیا دست پختتون حرف نداره،ما مث شما نمیتونیم میگو و ماهی درست کنیم

فکر کنم بخاطر ادویه ها و فلفلی هست که تو غذاهامون استفاده میکنیم 

میگو   باید فلفل   زیاد زد  با    فلفل دلمه   اگر   از بوش بدتون میاد اپزش کنید    بعد  سرخش کنید با پیاز سیر  متونید با سیب زمینی نگینی سرخ کنید رب گوجه بزنید با خیار شور گوجه

من   هفته    یک   بار البته خودم   میگو   ماهی   میفروسم از کیلو ...

خوشبحالتون چه ارزون،ما کرجیم اینجا ماهی و میگو خیلی گرونه