واسه یه نفر دیگه که کار اشتباه کرده البته من نمیدونم موضوع چیه ولی چون اسم مادرت رو آوردی میگم ،خودکشی کنی؟ که چی بشع؟ مگه جای کسی روتنگ کردی تو هم مثه بقیه انسانها کخ خدا خلق کرده که زندگی کنی ، با سختی یا غیر سختی، به خدا توکل کن و از فکرای منفی وبد دور کن خودترو
من بیشتر از هر کسی طعم این درد رو چشیدم صمیمی ترین دوستم خودکشی کرده و دردش همیشه همراهمه 💗
متاسفم اما میدونین کسایی که تو این فکرن خیلی وقتا کمک میخوان چون زندگیرو از طرفی دوست دارن دوست دارن کسایی که دوستشون دارن زندگیشونو نجات بدن پس بیانش میکنن چون تفکر خودکشی یک دفعه دست میده و یک دفعه فروکش میکنه اینجور آدما دوست دارن فقططططط یکم دردشون کم شه که میگن و آدما فرق دارن آدمارو مقایسه نکنید مهربون بودن ما همیشه مهمه شاید با حرفامون اونم تو این شرایط یک زندگی رو نجات بدیم یا برای همیشه نابود کنیم
اونایی که بیان می کنن هیچ وقت این کار رو انجام نمیدن
اتفاقا میگن همیشه تهدید به خودکشی بیمارای افسرده رو جدی بگیرید
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
نگران قطع علاقه مم یهو همه رو بزارم کنار و .... لحظه ی با شکوه ولی دردناکیه واسم
من خودم هم خیلی به این چیزها فکر کردم ولی بعد به خودم گفتم با مرگ من چی درست میشه نگران حرفهایی بودم که مردم بعد از مرگم درباره من میزدند و اینکه پدر و مادرم چقدر باید از این اتفاق خجالت زده میشدند واز مردم شرمنده و فراری