2777
2789
عنوان

فاز خودکشی....

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 56 پست
میفهممت خیلی زیاد و میدونم اصلا هیچ حرفی بهت کمک نمیکنه الان ولی از ته قلبم برات دعا میکنم❤️ تنها نی ...

مرسی 

مرسی 

بازم مرسی 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

اونایی که بیان می کنن هیچ وقت این کار رو انجام نمیدن 

هیچ وقت این حرفو دیگه نزن هیچ وقت❤️ نمی‌دونی چقدر بد دردیه و برات خوشحالم که نمیدونی

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منبع علمی ش؟ من خودم ته روانشناسی ام  اتفاقا برای تلاشای اخرمشده بیان میکنن

عزیزم اگه ته روانشناسی بودی اصلا به خودکشی فکرم نمی کردی 😊 تو دوست مایی اینجا درد دل کن سبک میشی 💗

و اینکه من حرفام طبق منابع علمی هست شک نکن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
مرسی  مرسی  بازم مرسی

عزیزمی و بدون مهمی شاید بگی نه کسی اهمیت نمیده اما حداقل من اهمیت میدم و برام مهمی پس لطفا بخاطر منم مه شده تحمل کن بهت قول میدم همه چی درست بشه

امضات و بخون خودت یه بار دیگه پشیمون میشی

تا حالا شنیدی که آدما گاهی از بریدن از همه جا رو به ی تخصص و رشته ای میارنکه تسکین پیدا کنن؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

اگه به این فکر کنی که مردم به یه سر درد ساده خودشون بیشتر از خبر مرگ منو تو اهمیت میدن و ناراحت میشین دیگه هیچ وقت این حرفا رو نمیزنی

عزیزم من عزیز ترین کس زندگیم خود کشی کرد و رفت ،به نظرت چی شد کی بعد از چندسال یادش کی بود و چی شد ،

ول کن این حرفا رو توی این دنیا فقط خودت و خودت باش همین

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزمی و بدون مهمی شاید بگی نه کسی اهمیت نمیده اما حداقل من اهمیت میدم و برام مهمی پس لطفا بخاطر منم ...

کاش آدمای شبیه تو خیلی زیاد بودن 

خیلی زیاد ، ۲ تا روان کاو رفتم 

خودم نشستم روانشناسی رو براشون مرور کردم 

احمقا

هیچ وقت این حرفو دیگه نزن هیچ وقت❤️ نمی‌دونی چقدر بد دردیه و برات خوشحالم که نمیدونی

من بیشتر از هر کسی طعم این درد رو چشیدم 

صمیمی ترین دوستم خودکشی کرده و دردش همیشه همراهمه 💗

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
عزیزمی و بدون مهمی شاید بگی نه کسی اهمیت نمیده اما حداقل من اهمیت میدم و برام مهمی پس لطفا بخاطر منم ...

به منم یکم انگیزه بده😐

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
کاش آدمای شبیه تو خیلی زیاد بودن  خیلی زیاد ، ۲ تا روان کاو رفتم  خودم نشستم روانشناسی ر ...

ولشون کن خیلیاشون اصلا درد آدما رو نمیفهمن

عزیزم اگه ته روانشناسی بودی اصلا به خودکشی فکرم نمی کردی 😊 تو دوست مایی اینجا درد دل کن سبک میشی 💗 ...

خب طبق چه منبعی؟

منبع میخوام 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز