🌸خاطره شیرین خانمی می گفت که امشب جلسه طلاق دارم. چرا که شوهرم یک زن دیگه ای گرفته و ... نگاه کردم یک کوه یخچال جلوی من ایستاده، یعنی زنی سردِ سرد. از خصوصیات شوهرش پرسیدم، یک مرد دموی گرمِ گرم را گزارش داد. این زن سرد مزاج جنسی نتوانسته بود، به نیازهای عادی شوهرش پاسخگو باشد. لاجرم شوهر او .....
از او خواستم جلسه طلاق را فعلا عقب بیاندازد، بعد به او گفتم روزانه یک لیوان جوشانده رازیانه بخور و همچنین در غذای شوهرت نیز پودر رازیانه بریز. مدتی بعد دعاگویان با تعجب می گفت: شوهرم زن دیگرش را رها کرده و کانون خانوادهام گرم شده! به او گفتم: سریعا برای شوهرت رازیانه را قطع کن که تو را هم رها می کند😄
✅رازیانه باعث افزایش میل جنسی خانم ها و سرد شدن آقایان می شود.
خاطره ای از حکیم حسین خیراندیش @hovashafii
سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
ای شیطون 😉نگفته بودی پس چرا؟؟ اینجا خیلیها متاسفانه احتیاج دارن برا همین گذاشتم.
اخه مجردم از اینجور تاپیکا نمیذارم. منم اینو تو کتاب خیراندیش خونده بودم. کتاب خوبیه. هرچند با همش موافق نیستم ولی تجویزای داروییش واقعا عالیه
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .