2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
فقط بیمارستان نرو تا بری سنوگرافی .بیمارستان تا خون مبیبنن ختم بارداری میدن من خواهر دوماهگی خونریزی ...

نمیرم،فقط دلم می خواد چشامو ببندم یکی بم بگه سالمه دارم دق میکنم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا براتون نگهشون داره عزیزم

مرسی فدات. همچنین نی نی شمارو😍😍😍😍😍😍

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

عزیزم قران بخون و ارامش داشته باش منم لک قهوه ای دیدم رسیدم بیمارستان شورتم پر لک شده بود چون پیاده زیاد رفتم هیچ چی نداد گفت اگه خون مثل پریودی شد خطر داره وگرنه نیا بیمارستان خونه استراحت کن

عزیزم قران بخون و ارامش داشته باش منم لک قهوه ای دیدم رسیدم بیمارستان شورتم پر لک شده بود چون پیاده ...

باشه عزیزم،انشاالله زودتر این کابوس تمو بشه،شما چند روز اون لکارو داشتین؟

سلا گلی جون،اره از صبح قطع شده ساعت چهار نوبت دکتر دارم،دعا کن سالم باشه،خیلی می ترسم😞

به یاری خدا همه چیزدرست میشه خبرشو بهم بده توفکرتم عزیزم دعامیکنممم ای خدااااا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
به یاری خدا همه چیزدرست میشه خبرشو بهم بده توفکرتم عزیزم دعامیکنممم ای خدااااا

رفتم دکتر گفت دور ساک خون هست و یکم چروک شده ولی همه چیز سر جاشه چون قلب هنوز تشکیل نشده برو ده روز دیگه بیا اگه ساک بزرگتر شده بود و قلب داشت که مشکلی نیست،شیاف داده استفاده کنم دعام کن عزیزم،اینقدر اومدم خونه گریه کردم،گفت این ی هفته رشد کرده ولی باید ببینیم بهش ادامه میده یا نه😭😭😭😭داغونم

رفتم دکتر گفت دور ساک خون هست و یکم چروک شده ولی همه چیز سر جاشه چون قلب هنوز تشکیل نشده برو ده ...

اگه رشد کرده که عالیه عزیزم به خودت امیدبده از این ببعد هم رشدمیکنه وقلب تشکیل میشه انشاا...که صدای قلبشم میشنوی عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
از دعای تو عزیزم،انشاالله😘

قربونت برم عزیزم یادت باشه خبر خوشو بهم بدی خیلی خیلی خوشحال میشممم