2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭

222 بازدید | 28 پست

سلام خانومها.من الان 6هفته و دو روز باردارم

از دیروز لک بینی قهوه ای خیلی کم داشتم که به دستمال فقط میگرفت،درمانگاه بهم شیاف پروستروژن 400داد مقعدی ایتفاده کردم قطع شد امروز ظهر هم یکی استفاده کردم کلا ده تا داده،خوب بودم و استراحت می کردم،الان رفتم دستشویی توی لباس زیرم دو سه تا قطره قرمز خون دیدم بافتی توش نیست  مثل خون آبه ولی رنگش قهوه ای نیست دیگه،درد ندارم،و دکتر خودم فردا عصر مطب داره بهش زنگ زدم گفت ایتراحت کن تا بیای سونو،5هفته سونو کردم همه چیز خوب بوده،الان به فاصله ظهر تا الان یه شیاف گذاشتم و دراز کشیدم خیلی می ترسم داره میوفته؟😭😭😭تجربه دارین تو این زمینه؟😭😭😭

مگه شیاف پروژسترون واژینال نیست؟ شیاف مقعدی مسکن درده فک کنم!

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
مگه شیاف پروژسترون واژینال نیست؟ شیاف مقعدی مسکن درده فک کنم!

از هر دو روش میشه استفاده کرد،مقعدی میگن جذبش بهتره؟شما این شرایطو داشتین؟چرا رنگ خون روشن شد؟😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت مطلق باش.گرمی نخور.نشاسته بریزتوآب سردبخورمیگن خوبه .شیاف سیکلوژست بزارخارجیه بهتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من پارسال سقط داشتم اولش لکه ی قهوه ای دیدم و دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و لکه بینی قطع شد و بعد یکی دو هفته ترشحات سبز بدرنگ دیدم به نظرم بهترین کار اینه که در اولین فرصت بری سونو ایشاله که سالم باشه ولی خیالت راحت میشه دیگه من خیلی دیر فهمیدم و باعث عفونت شده بود 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
من پارسال سقط داشتم اولش لکه ی قهوه ای دیدم و دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و لکه بینی قطع شد و بعد یک ...

فردا حتما میرم😭به همه هم گفتم باردارم،حرف فامیل😭😭😭

از هر دو روش میشه استفاده کرد،مقعدی میگن جذبش بهتره

منم لکه بینی داشتم نسبتا هم زیاد بود رنگشم قهوه ای بود. ولی رفتم دکتر گفت چیزی نیست. شیافم بهم نداد. ولی بارداری قبلی با اینکه خونریزی نداشتم برام شیاف نوشت استفاده کردم 

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

نترس متم دقیقا تو ۶ هفته لکه قهوه ای بدون درد داشتم دو بارم کامل قرمز شد که گفتم افتاد بعدم که دکتر شیاف داد یه دو هفته ای کشید تا کاملا تموم شد فقط استراحت کن و بسپار به خدا انشاالله که چیزی نیست

منم لکه بینی داشتم نسبتا هم زیاد بود رنگشم قهوه ای بود. ولی رفتم دکتر گفت چیزی نیست. شیافم بهم نداد. ...

خیلی نگرانم،دیروز رفتم جغجغه خریدم براش😭،به لباستونم گرفته بود؟من درد سینه هامم کم شده

فقط بیمارستان نرو تا بری سنوگرافی .بیمارستان تا خون مبیبنن ختم بارداری میدن من خواهر دوماهگی خونریزی شید گرفت بیمارستا گفت بسری شو واسه ختم بارداری با رضایتخوش رفت خونه بعد از تعطیلات رفت سنو گفت هنوزم امیدی هست استراحت مطلق باش .خدارو شکر الان خواهرزادم یک سالشه

خیلی نگرانم،دیروز رفتم جغجغه خریدم براش😭،به لباستونم گرفته بود؟من درد سینه هامم کم شده

اره انقد بود که فکر کردم پریود شدم