2777
2789
عنوان

تمیز کردن حمام

5281 بازدید | 22 پست

خانمای خانه دار عزیزم 

کف حمام و کاشی های دیوار حمام من مثل بخار گرفته شده یا شوره زده 

بنظرتون با چی تمیزشون کنم برق بزنه؟

خودم پودر لباسشویی میریزم با برس میشورم اما قشنگ تمیز نمیشه

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این که به نظر می‌رسد حمام به دلیل ارتباط مستقیم با آب و مواد شوینده مختلف، نیازی به شستشو ندارد، اما بهتر است بدانید یکی از مکان‌های اصلی تجمع باکتری‌ها است. همه‌ ما دوست داریم از سرویس بهداشتی‌ و حمامی استفاده کنیم که تمیز، پاک و عاری از هر گونه آلودگی باشد. بنابراین تمیز کردن حمام یکی از کارهایی است که باید با دقت و به صورت مرتب انجام شود. تمیز کردن سرویس بهداشتی و حمام یکی از کارهایی است که معمولا از زیر آن شانه خالی می‌کنیم چون اصلاً کار خوشایند و راحتی نیست.
اولین قدم برای تمیز کردن حمام

پیشنهاد می‌کنیم قبل از شروع به تمیز کردن حمام با مواد شوینده، ابتدا با جارو و دستمال تمام موها و گرد و خاک‌ها را از سراسر سطوح جمع کنید. همچنین پیش از شروع به تمیز کردن سرویس بهداشتی و حمام، پرده حمام را باز کنید و در ماشین لباسشویی یا با دست شستشو دهید تا در پایان کار آن را دوباره نصب کنید.
همه مواد و لوازمی که برای شستشوی تمام بخش‌های حمام به آن‌ها نیاز دارید عبارتند از: پودر شستشوی دستی، مایع سفیدکننده، شیشه‌شوی، سرکه، جوش‌شیرین، فرچه یا مسواک قدیمی، دستمال و دستکش برای محافظت از دستانتان.

در تمیز کردن سرویس بهداشتی و حمام، نظافت کاشی‌ها از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام شود زیرا جرم‌ها و کثیفی‌ها از یک نقطه کوچک سرک می‌کشند و کم کم تمام نقاط را آلوده می‌کنند و گاهی نیز می‌توانند بیماری‌زا باشند.

برای تمیز کردن کاشی دیوار دستشویی و حمام می‌توانید از محلول جوش شیرین و آب داغ و صابون استفاده کنید. به این صورت که یک قاشق چایخوری صابون مایع، یک فنجان جوش شیرین و مقدار کمی آب را مخلوط کرده تا به صورت خمیری در بیاید. این مخلوط را به آرامی بر روی نقاط کثیف و آلوده بکشید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید. پس از این کار با استفاده از یک بطری اسپری و مقداری سفیدکننده که از قبل آن را با آب مخلوط کرده‌اید اقدام به تمیز کردن حمام خود کنید. مخلوطی از جوش شیرین و سرکه نیز برای جرم‌گیری دستشویی و کاشی‌ها می‌تواند کار ساز باشد.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید:
https://a4baz.com/blog/cleaning-bathroom.html