2777
2789
عنوان

نذر دارم،بیاید واستون صلوات بفرستمممممممم خانومای گللللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 294 پست

الهی به زودی تاپیک حاجت رواییتو بزنی.الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم!لطفا برای سلامتی نی نی منم دعا کن که انشالله صحیح و سالم و بموقع دنیا بیاد

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به زودی تاپیک حاجت رواییتو بزنی.الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم!لطفا برای سلامتی نی نی منم ...

قربونت بشم ممنونم،انشاللللللهههههههه خیرشو بببینی و صحیح و سالم و صالح بغل بگیریش❤😍❤😍

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
۱۴ صلوات فرستادم ایشالله فرزند سالم و صالح خدا بهت بده ..  عزیزم استرس نداشته باش فکرهای مثبت ...

وای ممنونم عزیرم

انشاالله هرچی ازخدامیخای بهت بده

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ممنون عزیزم اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم ب نیت حاجت روایی همه

الهی آمین😘الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی گلم🙏🥰

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
ممنون عزیز دلم😘😘استارترعزیزممنون برای حاجات من لطفا 

الهی بزودی حاجتروابشی عزیزدلم😘😘🥰🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉