2777
2789
تو ميدونسي همچين موضوعي چه واكنشي به دنبال خواهد داشت  ولي بازم به عنوان شوخي همچين حرفايي زدي ...

میدونستم دعوام میکنن ولی ن در این 😐

بازم شرمنده

ما اصلا عروس نداریم 

مادرمم عاشق عروسه 

شوخی که توش شخصیت یه زن زیر سوال بره اصلا جالب نیست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونستم دعوام میکنن ولی ن در این 😐 بازم شرمنده ما اصلا عروس نداریم  مادرمم عاشق عروسه  ...

چي بگم والا🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ی تاپیکی زده بودم ک مثلا ما از عروسمون کار می کشیم و صبح ب صب میاد خونه رو تمییز میکنه و این حرفا ب ...

اون فحشا نوش جونت چون مرض داشتی

این تاپیکتم نوش جون اونایی که اشکشون دم مشکشونه

حق جفتتون بود نوش جان

آدم جرات داره بره تو این تاپیکا بگه دروغه شرحه شرحت میکنن

والا🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

ني ني يار نشدي هنو؟😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤