2777
2789
عنوان

امام رضا

1660 بازدید | 51 پست

کیا از امام رضا حاجت گرفتن

با چ دعایی؟یا صلواتی

امام رضا و ب کی قسم دادین؟

خیلی محتاجم حاجت بگیرم ازشون

اگ حاجت گرفتین بگین منم حاحتمو بگیرم از اقا😔

نگرفتم لیاقت نداشتم  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من وقتی رفتیم زیارت تو ماشین بودم حرمشو دیدم زدم زیرگریههههه ازش حاجتمو با صدای بلند خواستم ،،با گریه من پدرم مادرم شوهرم زدن زیر گریههه،،الانم اشکم ریخت

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

امام رضا رو به  امام جواد الائمه قسم بده کمک میکنه انشاا...امشب همه حاجت روا بشن اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
من وقتی رفتیم زیارت تو ماشین بودم حرمشو دیدم زدم زیرگریههههه ازش حاجتمو با صدای بلند خواستم ،،با گری ...

😔😔😔وای ک چقد دلم حرمشو میخواد

البته ن تنها کاش بتونم با پسرم برم

😔😔😔وای ک چقد دلم حرمشو میخواد البته ن تنها کاش بتونم با پسرم برم

منم من تا حالا نرفتم برم ی دل سیر گریه کنم 😭😭😭😭

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
امام رضا رو به  امام جواد الائمه قسم بده کمک میکنه انشاا...امشب همه حاجت روا بشن اللهم صل علی م ...

یا امام رضا جان جوادت قسمت میدم دوباره منو پسرمو برسون بهم😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز