2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز ۶ روز وقت داری چرا این همه زود ب خودت استرس وارد میکنی

نمی دونم میگم حداقل ی حاله باید مینداخت دیگ

شما آی وی اف کردی تا حالا یا مشکلی ندارین 

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
امروز ۹روز از انتقال جنینم می گذره بی بی چک زدم منفیه منک میدونم بازم خدا دلش ب رحم نیومد واسم بازم ...

بارداری

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
نه نیستم تازه ۹ روزه جنین انتقال دادم 

هستی... دیر نشون میده... هستی

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
نمی دونم میگم حداقل ی حاله باید مینداخت دیگ شما آی وی اف کردی تا حالا یا مشکلی ندارین 

نه خیلی زوده

اره من بچه اولم ای وی اف بود ولی سر ۱۵ روز رفتم از دادم هییییییچ علائمی هم نداشتم

از کجا میدونی عزیزم شما انجام دادی تاحالا

نه.. فقط یه حس که اسمتو دیدم افتاد تو دلم... یا اخر امشب یا فردا.. حس میکنم نشون میده... بارداری ایشالله...دهنوز وقت خست گلم

نه خیلی زوده اره من بچه اولم ای وی اف بود ولی سر ۱۵ روز رفتم از دادم هییییییچ علائمی هم نداشتم

من فقط تو رحمم خیلی تیر میکشه همین

نه.. فقط یه حس که اسمتو دیدم افتاد تو دلم... یا اخر امشب یا فردا.. حس میکنم نشون میده... بارداری ایش ...

خدا از زبونت بشنوه واقعا دیگ بریدم امروز ک زدم منفی شد تمام حسای خوبم پرید