2777
2789
هاشمی هم خوبه اگه اصل باشه ولی تحفه عالیه

بسته بندی شرکتی هست یا از روی دونه هاش میشناسید؟

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم

دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا
بسته بندی شرکتی هست یا از روی دونه هاش میشناسید؟ ممنون از پاسخگوییتون عزیزم

رو گونیش مینویسه عزیزم 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طارم هاشمی، دم سیاه

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

طارم هاشمی، دم سیاه

خدا شما رو رسوند.

آقا برنج های ما کرم زدن چیکار کنیم؟ من شپشک تو برنج دیده بودم ولی تا حالا کرم ندیده بودم.

می خوایم برنج بخریم می ترسم دوباره کرم بزنه؟ 

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
خدا شما رو رسوند.آقا برنج های ما کرم زدن چیکار کنیم؟ من شپشک تو برنج دیده بودم ولی تا حالا کرم ندیده ...

شب پهنشون کن توی حیاط تا صبح باشه کرماش مییمرن،بعد جمع کنشون ،و دیگه میخواستی برلی پخت بشوری قشنگ زیاد برنجو بشور تا کرم نمومه تو برنج بعد بپز

خدا شما رو رسوند.آقا برنج های ما کرم زدن چیکار کنیم؟ من شپشک تو برنج دیده بودم ولی تا حالا کرم ندیده ...

سلام و عرض ادب.

کرم هم جزوی از افت برنج هستش. برای بعضی ها حتی پروانه هم میزنه.

ببینین لارو این آفت ها، همیشه توی کیسه های برنج هستش و اصلا هم مهم نیست که برنج رو از کجا میخرین. ولی چرا یهو پیدا میشن؟ به خاطر شرایط نگهداری!

رطوبت، اصلی ترین عامل رشد و تکثیر کرم های برنج هستش. 

برای جلوگیری از رطوبت، باید برنج رو یه جایی نگهداری کنین که دماش سرد و خشک باشه و هیچ نوری نداشته باشه. حتی تاریک باشه. طبق این توضیحات، یعنی توی کابینت خوب نیست. پشت یا کنار یخچال خوب نیست. تراس یا بالکن (اگه نور افتاب بهش بخوره) خوب نیست. کجا خوبه؟ انباری یا یه اتاق که دماش سرد و خشک باشه و تاریک باشه. هیچ رطوبتی هم اونجا نباشه.

این مرحله اوله. 

حالا مرحله دوم و برای اینکه کار از محکم کاری عب نکنه، از یکسری روش ها استفاده میکنن تا آفت ها فرار کنن. (یعنی قبل از اینکه پیداشون بشه فرار کنن.)

تقریبا همه این آفت ها از بوی تند بدشون میاد. مثل بوی برگ سیر، بوی گوگرد و این دسته موارد. کافیه که این موارد رو بزارین توی نایلون و چند تا سوراخ روی نایلون ایجاد کنین.
حالا لا به لای کیسه برنج، بزارین.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

سلام و عرض ادب.کرم هم جزوی از افت برنج هستش. برای بعضی ها حتی پروانه هم میزنه.ببینین لارو این آفت ها ...

خیلی ممنونم. انشالله اینا رو رعایت کنم ببینم چی میشه.

فقط یه سوال: مثلا برنج رو از کیسه بریزیم تو سطل یا دبه های بزرگ نگه داری کنیم بهتره یا تو کیسه؟

ببخشید ها وقتتون رو می گیرم.چون تو امضاتون نوشتین به خودم اجازه میدم که ازتون سوال کنم

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
خیلی ممنونم. انشالله اینا رو رعایت کنم ببینم چی میشه.فقط یه سوال: مثلا برنج رو از کیسه بریزیم تو سطل ...

خواهش میکنم.

به صورت کلی، کیسه پارچه ای بهتره. چون نخ، قابلیت جذب رطوبت رو داره و نمیزاره که رطوبت به دونه های برنج برسه. یعنی همون اول به سمت خودش جذب میکنه.

دبه های پلاستیکی هم گزینه خوبیه. ولی تو مرحله اول، باید خوب چفت و بست بشه که رطوبت واردش نشه. تو مرحله دوم هم نباید هیچ بویی داشته باشه. چون خود دونه های برنج، قابلیت جذب بو رو دارن. پس دبه پلاستیکی اگه بو بوده، بوی دونه های برنج هم عوض میشه.

در مرحله اخر هم هر سوالی داشتین بپرسین. هیچ موردی از این بابت نیست. من اینجا هستم تا سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم. فقط اگه دیر جواب میدم معذرت میخوام. چون طبق برنامه ای که دارم، روزی یک بار به سایت نی نی سایت سر میزنم.

خواهش میکنم.به صورت کلی، کیسه پارچه ای بهتره. چون نخ، قابلیت جذب رطوبت رو داره و نمیزاره که رطوبت به ...

خیلی ممنونم.موفق باشید و خدا به کسبتون برکت بده