2777
2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 91 پست
ارايش رو نميزاره حالًا مانتو چطور ميزاره؟ ميزاره مانتو جلو باز با  ساپورت بپوشي؟ اينا اص ...

نه بابا جلو باز نمیزاره.نمیدونم بخدا گیج شدم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اره. بالاخره ما هم نگاه میکنیم خوشمون میاد دیگه. یعنی شوهر منم خوشش میاد دیگه 

یه نگاه سرسری و گذراست من دیگه حساس نیستم اوایل ازدواجم همش دقت میکردم ببینم نگاه میکنه یا نه الان اصلا توجه نمیکنم برام مهم نیست چون بهش اعتماد دارم دیگع نگاهشم که نباید من کنترل کنم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس  مشكلش چيه؟ خوشي  زده زير دلش؟؟؟

اره بخدا خودمم نظرم همینه.  بیشتر روش باز شده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بیشتر مردا فقط از روی کنجکاوی و اینکه چهره های ک تا بحال ندیدن براشون جالبه و دوس دارن تماشا کنن ن اینکه مثلا دوس داشته باشن با اون خانوم باشن و این چیزا و از نیگا کردن منظوری ندارن و همین ک اون محلو ترک کنن اون چهره ها از ذهنشون میره،،،

شاید الان که پریودی نباید این حرفو بزنم و درگیرت کنم.

اما خب هر رفتاری یه انعکاسی داره. قبلا که بی حجاب بودی و نگاه مردای دیگه رو به خودت جلب میکردی، باعث میشدی آرامش خانمهاشون بهم بریزه. مثل اتفاقی که الان واسه خودت میوفته.

به همسرت تذکر بده. حتی اگه ناراحت میشه.

درضمن حیا به حجاب نیست. الان که باحجابی بیشتر باید حواستو جمع کنی.

تو باحیا بمون. واسه خدا و امام زمانت. خدا عوضشو بهت میده.

یه نگاه سرسری و گذراست من دیگه حساس نیستم اوایل ازدواجم همش دقت میکردم ببینم نگاه میکنه یا نه الان ا ...

من از همون اول عین شما حساس بودم بعد خودمو زدم بیخیالی حالم خوب خوب بود میرفتیم بیرون. امروز تو ماشین بودیم دو تا خانومه باسناشونم گنده😉داشتن ورزش میکردن. بعد سویشرتشم بسته بود رو باسنش اصلا یه وضعی.  چند دفعه نگاه کرد داشتیم رد میشدیم. یعنی من دیگه اتیش گرفتم

نه بابا جلو باز نمیزاره.نمیدونم بخدا گیج شدم

سعي كن روي اعتماد به نفس خودت كار كني

نزار اين موارد روحيت رو از بين ببره

متاسفانه همه اين موارد  بخاطر محدوديت كشور ماست! وقتي از كلاس اول دختر و پسر رو از هم جدا ميكنن اينم تبعاتشه!

اگه ميخاي زندگي كني باهاش ، چشمات رو ببند رو اين قضيه !

موفق باشي عزيزم 

فقط انگار چارش همینه بی تفاوتی. و چقدر دردناکه این بی تفاوتی

خودتو جلوی شوهرت بیچاره نشون نده این بدترین چیز برای یه زنه که مردش بفهمه بیچاره شوهرشه،برای خودت آواز بخون،آرایش کن لباس خوشکل بپوش،فقط برای دل خودت،نه جلب توجه شوهرت،اونوقت میبینی شوهرت شش دانگ حواسش پیشت جمع میشه،امتحان کن برای من جواب داده

شاید الان که پریودی نباید این حرفو بزنم و درگیرت کنم. اما خب هر رفتاری یه انعکاسی داره. قبلا که بی ...

خودمم اینطوری فک میکنم شاید منم دارم تقاص پس میدم. 

خودتو جلوی شوهرت بیچاره نشون نده این بدترین چیز برای یه زنه که مردش بفهمه بیچاره شوهرشه،برای خودت آو ...

جلوش خیلی سرزندم همینایی که گفتیو رعایت میکنم خیلی هم خودمو با اعتماد به نفس نشون میکنم. ولی الان از درون داغونم. وقتی درو بست رفت گریم در اومد

شاید الان که پریودی نباید این حرفو بزنم و درگیرت کنم. اما خب هر رفتاری یه انعکاسی داره. قبلا که بی ...

تازه قتی توبه میکنی و تغییر میکنی امتحانا و حملات شیطان شروع میشه من خیلی سخت و با کمک خدا و با کمترین نمره تونستم یه مرحله از این امتحانارو پشت یر بگذارم البته تا الان...خدا عاقبتمون رو بخیر کنه انشاءالله

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من از همون اول عین شما حساس بودم بعد خودمو زدم بیخیالی حالم خوب خوب بود میرفتیم بیرون. امروز تو ماشی ...

جلب توجه ذات زنهاست. اما اینجور زنای لعنتی نمیخوان جلب توجه کنن. میخوان شهوت انگیز باشن. خدا ازشون نگذره.

میل به نگاه کردن هم توی ذات مرداس. مردی که کنترل کنه مردونگی کرده.

سعي كن روي اعتماد به نفس خودت كار كني نزار اين موارد روحيت رو از بين ببره متاسفانه همه اين مو ...

مرسی عزیزم بخاطر وقتی که برام گذاشتی حالم واقعا بهتر شد اومدم اینجا. 

جلب توجه ذات زنهاست. اما اینجور زنای لعنتی نمیخوان جلب توجه کنن. میخوان شهوت انگیز باشن. خدا ازشون ن ...

دیدی بعضی از مردا چه با حیان. اصلا نگاه نمیکنن انگار. خیلی کمن. ولی خوب هستن. بیشتر هم اونایی که با ایمانن اینطورین