2777
2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 91 پست
3سال

کم کم برات عادی میشه..من شوهره دوستم خیلی چشم چرون بود  یعنی دوستم یه سره حرص میخورد جون دوستم تیپش ساده بود...بعد یه روز انقدر به خودش رسید ولباس خوشگل پوشید رفت بیرون با شوهرش .بعد شوهرش همش چشمش به این بوده کسی بهش نگاه بد نکنه یا بهش متلک نندازه خخخخ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوناییک چشم چرونن خودشون بد دلن ..اگ بد دله بدون چش چرونه

بد دل نیس فقط انگار براش جالبه به مردای خوش پوشم نگاه میکنه ولی کمتر. هر چی منطقی فکر میکنم بازم نمیتونم کنار بیام

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
کم کم برات عادی میشه..من شوهره دوستم خیلی چشم چرون بود  یعنی دوستم یه سره حرص میخورد جون دوستم ...

ای ول😂

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
3سال

عزیزم اگه اذیتت میکنه نمیتونی تحمل کنی باید یه فکر اساسی بکنی وگرنه از بین میری،مثلن برو مشاور،البته مشاوری که مذهبی نباشه،بعد مشاور آقا برو چون در این مورد بهتر جواب میگیری،اونا مردارو بهتر میشناسن

کم کم برات عادی میشه..من شوهره دوستم خیلی چشم چرون بود  یعنی دوستم یه سره حرص میخورد جون دوستم ...

به گفته آشناهام من خیلی خوشگلم تازه. خودمم دوس دارم خودمو😉.انگار بیشتر چشمو گوشش باز شده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم اگه اذیتت میکنه نمیتونی تحمل کنی باید یه فکر اساسی بکنی وگرنه از بین میری،مثلن برو مشاور،البته ...

اولین باره بهش گفتم. شاید اصلاح شد. اگه نشد به قول شما باید فکر اساسی بکنم.امروز پریود شدم میگه فعلا باهات حرفی ندارم باشه 2روز دیگه جوابتو میدم. تو خونه دارم دق میکنم

😉😉😉😀😀😀😀

😘😘

البته ما خانوما کنجکاویه آقایونو با چشم چرون اشتباه میگیریم،اگه منصفانه فکر کنیم ما خانوما هم کنجکاو میشیم به تیپ و لباس آقایون دیگه نگاه میکنیم،البته تاکید میکنم بعضی از آقایون چشم چرون هستن،

بد دل نیس فقط انگار براش جالبه به مردای خوش پوشم نگاه میکنه ولی کمتر. هر چی منطقی فکر میکنم بازم نمی ...

ببین چاره ای نیست بیشترشون نگاه میکنن من نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی ولی تیپ های بیرون یه جوریه خود ما خانمها هم یه وقتا نگاه میکنیم  ولی همش نگاه جنسی نیست بعضی هاش از رو تعجب و کنجکاوی و حتی عادته

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اولین باره بهش گفتم. شاید اصلاح شد. اگه نشد به قول شما باید فکر اساسی بکنم.امروز پریود شدم میگه فعلا ...

خوب نیست کار ندارم چیه این جور مواقع ما خانوما حساس تر هستیم که آقایون اینو نمیدونن،حالا بیخیال شو خودتو یه جوری سرگرم کن،مردا زیاد دوروبرشون باشیم فکر میکنن چه خبره،

اتفاقا آدم های چشم چرون خودشون خیلی دنبال همسر با حجاب هستن!!!

من خودم قبلا بی حجاب بودم نه که خیلی ولی خوب حواسمم به حجابم نبود. باور کن بخاطر همین مسیله یعنی بیشتر به خاطر همین مسیله باحجاب شدم یه ساله چادر سر میکنم. دلم نخواست زن دیگه ای اینطوری عین امروز من حالش بد بشه. شوهرم منو خیلی دوس داره. انگار این نگاه کردن براش عادیه. منظوری هم نداره. ولی خیلی دلم میشکنه. من خودم خیلی رعایت میکنم هر جایی رو نگاه نکنم که یه وقت فکر بد نکنه و ناراحت نشه