2777
2789
عنوان

خورشت هوییییییچ!!

224 بازدید | 29 پست

سلام به همه. ظهر روز تعطیلتون بخیر کدبانوها  

شاید خیلیا حتی اسم این غذای خوشمزه و مقوی رو تا حالا نشنیده باشن!! 

مواد لازم:

هویچ نگینی درشت.  پیاز داغ.گوشت خورشتی.آلو بخارا. زعفران. پودر هل. چوب دارچین.نمک و فلفل و کمی،زردچوبه.

چاشنی این غذا شکر و آبغوره ست که طبق ذائقه تون کم و زیاد میشه. من ملس رو به شیرینی دوست دارم...

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

از دستپخت یاد گرفتم درست کردم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازغذای شیرین متنفررررم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

خوش مزست من با مرغ درست کردم هویج هاروهم هم خلالی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

گوشت و هویچ رو با پیاز داغ تفت میدیم با ادویه ها. مقداری آب اضافه میکنیم. بعد از دوساعت آلو رو اضافه میکنیم. یک ساعت آخر زعفران و شکر و آبغوره میریزیم . 

نوش جان...

اینم خورشت من که از ساعت 8 روی گازه

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من