2821
2789

من هم مثل شما شدم یکدفعه فشارم بالا رفت الان دارو میخورم 

فشار عصبی نداشتی یا تنش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره یه فشار عصبی داشتم بعد اینجوری شدم

برو دکتر خطرناکه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من هم مثل شما شدم یکدفعه فشارم بالا رفت الان دارو میخورم  فشار عصبی نداشتی یا تنش

کی اینجوری شدی؟ انفلوانزا نگرفتی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
آره یه فشار عصبی داشتم بعد اینجوری شدم

انفلوانزا نگرفتی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
کی اینجوری شدی؟ انفلوانزا نگرفتی؟

یکسالی میشه نه مریص نشدم حالم بد بود بعد یه چند ماه تنش عصبی رفتم دکتر آزمایش داد همه چی بالا فشارم گرفت بالا در حالی که چند ماه قبل آزمایش داده بودم سالم سالم بودم

یکسالی میشه نه مریص نشدم حالم بد بود بعد یه چند ماه تنش عصبی رفتم دکتر آزمایش داد همه چی بالا فشارم ...

عزیزم قرص تا چند روز فشارو پایین نگه میداره؟

من 4 روز پیش خوردم فعلا پایینه.

من انفلوانزا  داشتم رفت بالا نمیدونم از اونه یا از چیز دیگه 

عزیزم قرص تا چند روز فشارو پایین نگه میداره؟ من 4 روز پیش ه خوردم فعلا پایینه من انفلوانزا  ...

من که هر روز باید بخورم روزی یکی فشارم خیلی بالا نیست ولی شما بهتره دوباره برید دکتر

من که هر روز باید بخورم روزی یکی فشارم خیلی بالا نیست ولی شما بهتره دوباره برید دکتر

اگه یه روز نخوری باز میره بالا؟

فعلا تا یک هفته فشارمو هرروز میگیرم ببینم چطور میشه 

خدا کنه موقت باشه، انقدر مریضی دارم خسته ام طاقت این یکیو دیگه ندارم

اگه یه روز نخوری باز میره بالا؟ فعلا تا یک هفته فشارمو هرروز میگیرم ببینم چطور میشه  خدا کنه ...

نمیدونم امتحان نکردم انشاالله همینطور بشه

نمیدونم امتحان نکردم انشاالله همینطور بشه

ممنون ان شاءالله

من فشار اصلیم روی 9 هست.

ولی تو طول روز روی 8 میره روی 10 هم امروز رفت .  روی 10 میره سرم داغ میشه و انگار خون هجوم اورده به سرم مغزم تحت فشار قرار میگیره

این هم جزو فشار خون هست؟ قبلا رو  11 هم رفته

ممنون ان شاءالله من فشار اصلیم روی 9 هست. ولی تو طول روز روی 8 میره روی 10 هم امروز رفت .  رو ...

من کف دستام داغ میشه رگ سرم کشیده میشه انگار نفس نفس میزنم