عزیزم بجای گشتن دنبال دعا نویس خودت دعا کن... بخدا اینجوری اثرش بیشتره... من خودم خیلی دعا میکنم و واقعا ارامش میگیرم ولی ب این دعا نویسی اعتقاد ندارم... دعا واسه چه حاجتی میخای؟
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سوره مزمل بخون روزی سه بار... و ۱۰۰۱ بار ذکر یا ودود
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بخدا تاثیر نداره سرد شده و با یکی دیگس بهم میگه دیگه ما رابطه عاطفی نداریم 😑
امیدوار باش ب خدا... نماز و دعا بخون... من خیلی شنیدم از خانومای اینجا دعای مزمل رو روزی سه بار بعد نمازای واجبت بخون... انشالله ک مشکلت حل میشه ب حق این روز عزیز... با یقین و علاقه قلبی بخون... مطمئن باش حل میشه مشکلت...