بچه ها ببخشین هرکی میدونه جوابمو بده ببخش استارتر میون تاپیکت میام..واقعا کمک میخوام
بچه ها من ۳ماه پیش دعای رزق و روزی گرفتم از ی شخصی که خیلی تو اینجا ازش تعریف کردن از زنجان برام فرستادولی انقدر بدقول بود که دیگه بهش اعتماد ندارم تازه مال همسرم هم قرار بود بنویسه بفرسته که هی امروز و فردا کرد اخرش هم نفرستاد وهی به دروغ یا راس گفت سرم شلوغه اخرش هم نفرستاد ...دعاش توی موم بود و ی دعا هم داد که گفت توی خونه جاییکه کسی نبینه بزاریم و چندتا با اسپند دود کردنی بود ..خلاصه این دعا تا ۲و۳ هفته به نظرم خوب بود چون همسرم فروشش خوب بود و اینا ولی بعد از اون فقططط ضرر کردیم حالا واقعا نمیدونم از اون دعا بود یا ن ولی خوب اینم بگم اون اقا به من گفت ۴۰ روز نماز استغفار بخون و من خودندم و کلا نمازخون شدم ....الان خیلی گیجم بخدااا چندساله داریم میدوییم ولی فقطططط عقب گرد داریم امسال هم نفهمیدیم چحوری ۴۰میلیونمون به باد رفت اصلا انگار از اول این پول نبوده تازه فقطط بدهی هم بالا اوردیم خلاصه خسته شدم فقط از خدا کمک میخوام و دوس دارم این دعا رو باطل کنم و از خدا بخوام کسی میدونه چیکار کنم لطفاااا راهنماییم کنین خواهش میکنم.....😢🙏🙏🙏🙏😢