2777
2789
عنوان

دعا گرفتم

633 بازدید | 20 پست

بچه ها ببخشین هرکی میدونه جوابمو بده ببخش استارتر میون تاپیکت میام..واقعا کمک میخوام

بچه ها من ۳ماه پیش دعای رزق و روزی گرفتم از ی شخصی که خیلی تو اینجا ازش تعریف کردن از زنجان برام فرستادولی انقدر بدقول بود که دیگه بهش اعتماد ندارم تازه مال همسرم هم قرار بود بنویسه بفرسته که هی امروز و فردا کرد اخرش هم نفرستاد وهی به دروغ یا راس گفت سرم شلوغه اخرش هم نفرستاد ...‌دعاش توی موم بود و ی دعا هم داد که گفت توی خونه جاییکه کسی نبینه بزاریم و چندتا با اسپند دود کردنی بود ..خلاصه این دعا تا ۲و۳ هفته به نظرم خوب بود چون همسرم فروشش خوب بود و اینا ولی بعد از اون فقططط ضرر کردیم حالا واقعا نمیدونم از اون دعا بود یا ن ولی خوب اینم بگم اون اقا به من گفت ۴۰ روز نماز استغفار بخون و من خودندم و کلا نمازخون شدم ....الان خیلی گیجم بخدااا چندساله داریم میدوییم ولی فقطططط عقب گرد داریم امسال هم نفهمیدیم چحوری ۴۰میلیونمون به باد رفت اصلا انگار از اول این پول نبوده تازه فقطط بدهی هم بالا اوردیم خلاصه خسته شدم فقط از خدا کمک میخوام و دوس دارم این دعا رو باطل کنم و از خدا بخوام کسی میدونه چیکار کنم لطفاااا راهنماییم کنین خواهش میکنم.....😢🙏🙏🙏🙏😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من به اینچیزا اعتقاد ندارم بیشترشون شبیه طلسمه... خودت از خدا بخواه... خودت قران بخون نماز غفلیه بخون... دعای توسل بخون... سوره مزمل بخون.. دعای سریع الاجابه بخون ولی به همچین ادمایی ک نیتشون پر کردن جیب خودشونه اعتماد نکن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

به دعا اعتقاد ندارم بنظرم شما هم اعتقاد نداشته باش اگه کار شوهرت ضرر میده سرمایتونو روی کار دیگه بریزین

بجای اینکارا نذر کن نماز خوندتم ادامه بده خدا خودش گره از زندگیتون باز میکنه مطمئن باش

.
اره گلم من به این مهم واقعا پی بردم

خودت بخوای از خدا اثرش بیشتره... نماز غفلیه بخون راحته... بین نماز مغرب و عشا... و سوره مزمل ک واقعا واسه افزایش رزق و روزی عالیه‌‌‌... انشالله ب حاجت دلت میرسی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

به دعا اعتقاد ندارم بنظرم شما هم اعتقاد نداشته باش اگه کار شوهرت ضرر میده سرمایتونو روی کار دیگه بری ...

اره گلم اتفاقا امروز نذر نون و خرما ام البنین کردم که خدا نجاتم بده...بخدا تازه همسرم سرپا شده پارسال ۳بار عمل شد نزدیک ۸ماه از حیب خوردیم بعد دیگه مغازه پوشاک زد ولی نمیدونم چرا اینجوریه چندسال واسمون...من که دیگه واقعا تسلیم شدم ولی تلاش میکنم و دعا و شکرگزاری هر روز دارم ولی دیگه به خدا گفتم تسلیمم تو بلندم کن تو دستمو بگیر منم بنده اتم اخه....😢😢😢😢🙏

خودت بخوای از خدا اثرش بیشتره... نماز غفلیه بخون راحته... بین نماز مغرب و عشا... و سوره مزمل ک واقعا ...

ممنون نازنینم ...چشم امروز این نماز رو حتما میخونم مرسب از راهنماییت گلم