2777
2789
عنوان

ریزش مو

691 بازدید | 12 پست

سلام خانما یه سوال داشتم من وقتی پری میشم خیییلی درد وحشتناک دارم تا الان اصلا سونو ندادم  و اصلا خیلی کمممممم خونریزی دارم فقط روز اول دوم اونم خیییلی کممم.ریزش موی شدید دارم تار موهامم نازک شده.بنظرتون  چیکار باید بکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کف سرم چرب بود و موهام ریزش شدید داشت یه نفر بهم شامپوی گیاهی معرفی کرد از وقتی خریدم و استفاده می کنم دیگه سرم چرب نیست و شوره سرم کم شده بهم گفتن بعد یک الی دو ماه ریزش موهام هم کامل درمان میشه امیدوارم نتیجه بده 😍😍😍

من ریزش موی ارثی دارم بیشتر از هزار بارم رفتم رفتم دکتر هیچ فایده ای نداشت چند وقت پیش یکی از دوستام خدا خیرش بده بهم یه محلولی معرفی کرد اسمش تریکوژن بود استفاده کردم ریزش موهام خیلییی کمتر شده واقعا راضیم

ما داروی ضد ریزش بسیار عالی و قوی گیاهی داریم.  با استفاده از اون خیلی سریع ریزش شما قطع میشه و پس از مدتی  حتی رویش و اصلاح جای خالی موها رو دارید. شما در همون هفته اول تاثیر بی نظیر اون رو می بینید.

09371906565

09160402429

سلام عزیزم،

از اینکه این مشکلات رو با من به اشتراک گذاشتی متاسفم. درد شدید هنگام پریود و ریزش مو می‌تونه واقعا ناراحت‌کننده باشه. اگرچه من یک متخصص پزشکی نیستم اما به نظر می‌رسه که ممکنه این مسائل مرتبط با هم باشند.

اولین گام مهم اینه که بهتره یک وقت مناسب برای مراجعه به یک پزشک زنان و یا متخصص مو و پوست پیدا کنی. اون‌ها می‌تونن بررسی دقیق‌تری انجام بدن و بهت کمک کنند. ممکنه پزشک بخشی از این مشکلاتت رو به داروها یا روش‌های درمانی مشخصی مرتبط با هورمون‌ها، تغذیه یا مراقبت از موها ربط دهند.

با توجه به تجربه دیگران و نکاتی که پیشتر اشاره شد، مصرف مکمل‌ فیتو  ممکنه کمک کننده باشه. این محصول معمولا برای بهبود سلامتی پوست و مو توصیه می‌شه. اما قبل از هر کاری، مشورت با پزشکت یا متخصص مناسب بسیار حیاتیه.

آرزوی بهترین نتایج و بهبودی برای تو دارم. امیدوارم که با مراجعه به پزشک و دریافت راهکارهای مناسب، مشکلاتت رو حل کنی و به بهبودی و رفاهی بیشتر دست پیدا کنی.

اول باید تشخیص داده بشه که چرا دچار ریزش مو شدین، بعدش یه درمان اصولی انجام بشه. من خودم از مزوتراپی و هیرفیلر استفاده کردم و نتیجه عالی گرفتم.

کلینیک دکتر کمالی رفتم سرچ کنید نمونه کاراشونو تو اینستاگرام ببینید و مشاوره بگیری drkamaliclinic