2821
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ته چین گوشت میخوام بپزم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم پلو عدس دارم از دیروز خودم دخترم میخوریم شوهرمم رفته کمک باباش اسباب کشی دارن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

سلام عزیزم

مرسی .نوش جونتون❤

ما زرشک پلو داریم هنوز نخوردیم

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••
خوشم میاد هرجا که حرف از خوردن و‌خوردنیه من هستم😬😎😎😎😎 خب امروز میخوام بیام مهمونی ببینم کی غذا ...

شکمو😂

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی

حوصله ندارم چیزی بخورم هیچی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
شوهرم سرکار منم ی دل میگ برم خ مامانم ی دل میگ بمونه بعدازناهار برم شب بمونم.

بعد ناهار برو که بیشتر بتونین همو ببینین 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

ما هیچی نداریم شوهرم گفت گشنم نیس منم چیزی درست نکردم.انشالله شب براش کوفته درست میکنم

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
شکمو😂

😃😁😁😁😁😁😁😁😁چیکار کنم خو

بچه گشنش میشه من ک اصلا گشنم نمیشه مدیونین فک کنین خودم شکموام😁😁😁

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...