2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤮🤮🤮🤮🤮 امروز جلو در اشپزخونه منم یوسک بود انقد حالم بد شد

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

فقط وقتی ریختین تو خونه نباشین چون دیوونه میشن قاطی میکنن بیحال که میشن رو سر و بدنت می یان

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

الان تو این فصل؟چه جون سختن اینجا تا اردیبهشت از شرشون خلاصیم.بعدشم سوسک ریزه و سمپاشی میکنم و سوراخای خونه رو میگیرم و به شدت نظافت خونه رو رعایت میکنم اصلا پیداشون نمیشه.

خونه قبلیمون همه جاش درز داشت هرچی دارو میزدم سوسکای بزرگ پیداشون میشد البته کمتر میشدن ولی به هرحال تهوع اور بودن

چجوری تو خونه ای که سوسک داره خوابتون میبره یه شب برو خونه مامانت بخواب یک شب تا صبح سم قوی بگیر بزن ...

عزیزم من مجردم بعد فقط خونه ما نیست اینجا هم کسیو نداریم حتی درس خوندمم نمیتونم دست خودم نیس 

الان تو این فصل؟چه جون سختن اینجا تا اردیبهشت از شرشون خلاصیم.بعدشم سوسک ریزه و سمپاشی میکنم و سوراخ ...

مامانه من خیلیییی تمیزه خیلییییی درزارو هم گرفتیم به خدا دارم دیوونه میشم