2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
عیم ما فقط خونه مامان همو میبینم شوهرم به شوهرش گفته من وقتی اونجام تو نیا هیچ مشکلین نیست والا

ببین برو،باورکن حتی خواهرارزش اینونداره که زندگیتوواسش خراب کنی،برو،برو،برو

لطفالایک نکنید،ممنون
اصلا خیلی نفهمه قبلا بهش گفتم نمیرم گفته بدرک الان میگه وسایل آماده کن بیام بریم😒

خوب بخاطراینکه که مرداپروعن و خوب بلدن خودشونوبزنن به اون راه،ولی توبرو

لطفالایک نکنید،ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین برو،باورکن حتی خواهرارزش اینونداره که زندگیتوواسش خراب کنی،برو،برو،برو

آخه خواهرم خیلی در حق هر دو مون خوبی کرده بود که شوهرم بعد ازدواجش خیلی کارای بدی کرد خودشو از چشم انداخت  

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
خوب بخاطراینکه که مرداپروعن و خوب بلدن خودشونوبزنن به اون راه،ولی توبرو

ممنون عزیزم شاید رفتم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
آخه خواهرم خیلی در حق هر دو مون خوبی کرده بود که شوهرم بعد ازدواجش خیلی کارای بدی کرد خودشو از چشم ا ...

میدونم عزیزم ،من میگم زندگی روواسه خودت سخت نکن فقط خودتی که ضررمیکنی،فوقش ازمادروخواهرت عذرخواهی کن

لطفالایک نکنید،ممنون
قربونت،وای بعداونهمه حرف شاید😬😬😬

والا کارای شوهرم یادم میفته اونهمه بدی که در حق خودم خانوادم کرد 

میدونم عزیزم ،من میگم زندگی روواسه خودت سخت نکن فقط خودتی که ضررمیکنی،فوقش ازمادروخواهرت عذرخواهی کن

آره خودمم همین فکرو میکنم