2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
والا همینو بگو خواهرمو میبینه شوهرشو نمیبینه میگه وقتی من خونه باباتم اون نیاد...

چ حسوووود😐😐😐😐 چ چیزها.دوست نداره توجه از سمتش برداشته بشه 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همین فکرم که اگه نرم باهام بدتر میکنه.

حتمابرو،درسته عروسی خواهرتوواست تلخ کرده ولی اون الان باشوهرش خوشه،توچرابخوای بخاطرش زندگیتوخراب کنی نه بروفعلابه روش نیارتابه وقتش

لطفالایک نکنید،ممنون
راستش خیلی باهام بد کرده الان هم نمیزاره برم خونه خواهر  نمیدونپ با چه رویی میگه آماده شو موندم ...

فعلا داغه

روی خونوادت حساسیت نشون نده و برو.

اگه بری تو زبونت تا دنیا دنیاست درازه که اون کوتاهی کرده و تو خانومی کردی، ولی اگه نری تازه اون به خودش حق میده و زبونش دراز میشه.

فعلا داغه روی خونوادت حساسیت نشون نده و برو. اگه بری تو زبونت تا دنیا دنیاست درازه که اون کوتاهی ک ...

راستش میخوام برم ولی اون موقع هم خانوادم دیگه واسم تره هم خورد نمیکنن مامان خواهرم قبلانا میگفتن عروسی برادر زادش نرو الان میگن اگه دیدی بری بهتره برو ...

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
کجا عروسی؟

اره... برو عروسی ولی سرسنگین باش که همسرت متوجه دلخوری و اشتباهت بشه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
راستش میخوام برم ولی اون موقع هم خانوادم دیگه واسم تره هم خورد نمیکنن مامان خواهرم قبلانا میگفتن عرو ...

اگه نری و بینتون شکراب بشه خونوادت راضی میشن؟؟!!

نه، فکر نمیکنم هیچ خونواده ای راضی بشه.

مسائل بین باجناقا زیاد پیش میاد. اصلا نباید حساسیت نشون بدی وگرنه بدتر میشه.

ببین من دوتادخترخاله دارم که توی مجردی فقط باهم بودن همه جاهم بودن درکل این دوتااخرخیلی باهم خوب بودن تااینکه بزرگه ازدواج کردباکوچکه سریه مسایلی لج کردباورکن عروسی کوچکم نیامددخترخالم تنهااومداونم فقط یه ارایش ساده داشت اولابراش خیلی سخت بودمیخواست جداشه ولی الان نه خواهراباهم هرازگاهی توی خونه مادرشون قرارمیزارن،درضمن شوهراولی یه مردهمه چی تمومه فقط همینیش بده،دخترخالم بااین قضیه کناراومده خیلیم زندگی جفتشون عالیه توام سخت نگیر

لطفالایک نکنید،ممنون

چون موقعیت تو تقریبا برام پیش اومده... همسرم تو عروسه خاله م خیلی مغرور بود منم تو عروسی داداشش یجا نشستم و کاری به هیچی نداشتم... حتی نگاه شوهرمم نمیکردم.. خودش فهمید دلخورم اومد معذرت خواهی کرد و از دلم دراورد و دیگه تکرار نکرده تاحالا

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

من بودم میرفتم و اونقدر با سیاست البته...بهش منت و یاداوری کارشو میکردم که خودش شرمنده بشه...البته باید روحیه هودت و شوهرت رو بسنجی...و با محبت و سیاست...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
چون موقعیت تو تقریبا برام پیش اومده... همسرم تو عروسه خاله م خیلی مغرور بود منم تو عروسی داداشش یجا ...

بنظرت رفتم چجوری لباس بپوشم یا رارایشم؟؟

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
بنظرت رفتم چجوری لباس بپوشم یا رارایشم؟؟

خیلی خوشکل و با وقار باش... خیلی به خودت برس و خوب باش

من بودم میرفتم و اونقدر با سیاست البته...بهش منت و یاداوری کارشو میکردم که خودش شرمنده بشه...البته ب ...

اصلا خیلی نفهمه قبلا بهش گفتم نمیرم گفته بدرک الان میگه وسایل آماده کن بیام بریم😒

ببین من دوتادخترخاله دارم که توی مجردی فقط باهم بودن همه جاهم بودن درکل این دوتااخرخیلی باهم خوب بود ...

عیم ما فقط خونه مامان همو میبینم شوهرم به شوهرش گفته من وقتی اونجام تو نیا هیچ مشکلین نیست والا