2777
2789

سلام چند سال ازدواج کردم ولی مادر شوهرم قبول نمیکنه جداکنیم میخان من مث کلفت تو خونشون کار کنم دوباره ی چیز بد اینه که شوهرم باخونوادش نمیسازه همیشه جنگ ودعواس آرامش ندارم ...خسته شدم خیلی چکار کنم زود خونه دار بشم زبونشون بسته بشه

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس تو گوگل بزن برات میاره دو بخشه 

ولی بجز دعا و ختم و اینا زندگی شما دو تاس اصلا ربطی به اجازه مادرشوهر نداره اگه الان واسه زندگیتون نخواید دربیایین بعدا تو خیلی چیزا میخاد دخالت کنه اینو گفتم که قوی باشین و اصلا از نظر و حرف مادرشوهرتون نترسین و واسه آرامش زندگیتون تلاش کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روضه مسلم شش یاهفت هفته شنبه ها بزارتو خونت پخش بشه دانلودکن بعدش که خونه دارسدی یبارم توخونت برگزار ...

فقط بذارم بخونه بدون اینکه کسی رو دعوت کنم؟

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊
روضه مسلم شش یاهفت هفته شنبه ها بزارتو خونت پخش بشه دانلودکن بعدش که خونه دارسدی یبارم توخونت برگزار ...

فقط صداشو تووخونش پخش کنه یا مراسمی چیزی باید بزاره تو خونش

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
فقط صداشو تووخونش پخش کنه یا مراسمی چیزی باید بزاره تو خونش

فقط صدا شوبزار آخری رو گرو نگهدار حاجت رواسدی مراسم بگیر منم آخری هنوزنگرفتم شرایط مراسم گرفتنم جورنشده هنوز

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید