2777
2789
عنوان

بیاین بگید حق با کیه

136 بازدید | 26 پست

وقتی میخواستم عروسی کنم بابام یه بخاری از این گازی ها مال جهیزیه زن بابام بود جلو خانواده شوهرم گفت بهت میدمش من که استفاده نمیکنم البته نو هم نبود پدرشوهرم ۱۵۰ تومن خرجش کرد یکی از شعله هاشو درست کرد حالا بعد دوسال که عروسی کردم بابام میگه بخاری مال جهیزیه زنم بوده بده برا بچه هاش سردشونه شوفاژامون خراب شدن شوهرم عصبانی شده میگه داده برا جهیزیت حالا ارزش یه بخاری نداری بابامم از اون طرف میگه من ندادم برا جهیزیه و مال زنمه میخوادش  پدرشوهرمم به من میگه بی عرضه نباش جوتبشونو بده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدرشوهرم میگه بگو نمیدم مجبور میشه بیاد خونه یگه بخاری بده اونوقت بهم بگو که تو فامیل بگم بابات بخاری داده حالا اونده گرفته تا خجالت بکشه بنظرتون شما بودید بازم میرفتید سمت باباتون

ببخشید ولی شوهرت و پدر شوهرت از پدرتم بدتر هستنچ خانواده دخالت کار و اتیش بیاری ی بخاری چیه ک بحث راه بندلزی بده بره شوهرت عوض ک بگه یکی دگ میخریم میخاد تورو مقابل پدرت بزاره

عاشق شدم ! عاشق مهربونیش  

پس انداز نداری؟

از پس اندازت بده بابات بره برای  زنش بخره

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
ببخشید ولی شوهرت و پدر شوهرت از پدرتم بدتر هستنچ خانواده دخالت کار و اتیش بیاری ی بخاری چیه ک بحث را ...

میدونی اینا هم میگن خرج کردن درستش کردن دیگه ی کوچولو حق دارن ولی ب قول شما نباید آتیش بیارن ک تو بحث

میدونی اینا هم میگن خرج کردن درستش کردن دیگه ی کوچولو حق دارن ولی ب قول شما نباید آتیش بیارن ک تو بح ...

ولی حق ندارن اینو تحت فشار بزارن و جلو پدرش قرار بدن خیلی کار بدیه انگار خاله زنک هستن

عاشق شدم ! عاشق مهربونیش