2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم، ب نظرم اول برو با معلمش صحبت کن و مستقیم نگو ک دخترت گفته میترسه ازش، بهش بگید ک هر مشکلی داشت انضباط یا درس دخترتون فقط ب خودتون اطلاع بدن حتما پیگیری میکنید و اینکه هیچ تنبیه ای برای دخترتون نزارن!!! با مدیر هم صحبت کنید حتما، و اگه شد شماره ی مدیر یا معلم رو داشته باشید پیگیری کنید چند مدت یک بار

چی بگم ؟اگه اهمیت ندن چی؟

خب اگه امکان داره ببریه مهددیگه روحیه بچه خیلی مهمه

ببین من الان چندباری که میخام برم خونه مادرشوهرم دخترچهارسالم گریه میکنه میگه من نمیام خونه عزیزجون بعدازخواهرشوهرم پرسیدم که نمیدونم چراآرزونمیادخونتون گفت مگه نمیدونی دوباری که خونه مامونده شوهرت بزوراوردش گداشته اینجارفته شب اونم  

حالادخترم  ازونجابدش میادزده شده 

یه دختردوماهه دارم  شوهرم واسه اینکه ارزوزیاداینواذیت میکنه بردتش خونه مادرشوهرم 

حالام ازدخترت بپرس 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

اگه اهمیت ندن چی؟چیکارکنم

وظیفشون هست ک اطلاع بدن ب شما بچتون هر مشکلی داشته باشه! ب معلم های دیگه هم بسپرید حتما!! جلسه ی دیگه ای ک بچتون کلاس داره باهاش صبح برید و بهشون بگید و همونجا هم سعی کنید بمونید تا متوجه بشید آیا مشکلی هست یا نه! اگه ممکنه هر روز تا یک هفته برید!! خیلی تنبیه تأثیر منفی و بد داره برای دانش آموز، فوق العاده اعتماد به نفس رو میگیره، از دخترتون هم بخواید هر دلیلی داره بهتون بگه، ب طور دوستانه ازش بپرسید ک دلیل حرف هاش چی هست و رفتار و گفتار بقیه توی کلاس و آموزشگاه چطوره! اگه دیدین جواب نمیدع این راه ها و مشکل از اوناست، عوض کنید آموزشگاهش رو

حالا چیکارکنم ترسش بریزه دخترم میگه دعواش کردن

خب یعنی واقعاخودت نمیتونی بری سروصداکنی ؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی