2777
2789
اوهوم‌ زمان کم‌ رنگش میکنه اما واقعا دیگه هیچ رمقی تو آدم نمیمونه هیچ ذوقی هیچ اشتیاقی 

واقعا همينه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور وقتا ادم فکر میکنه اخره دنیاست پس چرا زندکی کنه بیخیال همه چی میشه اما رفتارای دیگران برای اد ...

اوهوم برا همین خعلی اعتماد به نفسم پائین اومده 😔 با خودم میگم دیگه دوستم نداره پس لابد ارزششو نداشتم 😔 دیگه حتی تو خیابون نمیتونم به آدما نیگا کنم همیشه سرمو میندازم پائین 😔 دیگه از هر چی دورهمی گریزونم و دلم میخواد تنها باشم

آتئیست هستم عزیزم ، تو زندگی یه چیزایی هست که خدا نمیتونه جاشونو پر کنه ، اما میتونست کاری کنه که ای ...

هیچوقت اینو نگو خدا بجای داشته هاو نداشته ها کافیست چطورخدا نمیتونه جای چیزیو پر کنه ک خودش یه روزی اونو بهت داده چطور ممکنه خدا نتونه؟؟!!!

اوهوم برا همین خعلی اعتماد به نفسم پائین اومده 😔 با خودم میگم دیگه دوستم نداره پس لابد ارزششو نداشت ...

منم اینطور شدم حس بدی دارم به زور خانوادم جایی میرم احساس میکنم اطرافیان دلشون برام میسوزه و راجع ب زندگیم حرف میزنن این بدترین حس دنیاست برام اینجور وقتا دوست دارم بمیرم خدا

اوهوم من از کمبود اعتماد به نفس لُکنت زبون هم گرفتم خواهر 🙁

قوی باش قوی باش قوی باش الان اینطوره زخم تازس نباید بزاری این زخم عفونت کنه خودت مرحم زخمت باش میدونم سخته خودم تو همچین شرایطی هستم اما ب خودم قول دادم نزارم از پا در بیام ب جهنم ک زندکیم اینطور شد ب جهنم ک لیاقتمو نداشت بجهنم زندکیمو باختم اما اخره دنیا ک نشده اینا همه جهنمه رو زمینه تموم میشه اخر داره ته داره نباید بزاریم خاکسترمون کنه قوی باش