2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 24 پست

دوستان سعی کنید همیشه تو مراحل اولیه مشکل دنبال راه چاره باشد هرچی مشکل پیشروی کنه کار سخت تر و مدت زمان طولانی تر ی درمان میشه تازه نه با کیفت خوب و همچنین هزینه این تجربه خودم بود

اامیدوارم مطالبم به دردتون بخوره و نتیجه بگیرید ،راستش من تازه ثبت نام کردم و همیشه از نظرت شما عزیزن تو هر مسئله ای استفاده میکردم این با که اومدم حس کردم بهتره منم اطلاعاتم رو در اختیار کسی مثل خودم بزارم چون بیشتر دکتر ها معمولا مسیر درامدزایی خودشون رو پیشنهاد میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من رفتم مشاوره ارتودنسی بعد میگه بیا واست کامپوزیت کنم حالا خوبه گفتم تازه ریمو کردم کامپوزیتامو …و بماد که با دکترهای دیگه هم صحبتم کردم😔صحبت هام طولانی شد ولی ذوق داشتم راستش هیچ وقت حال ثبت نام نداشتم چون چیزی واسه ارائه نبود پس فراموش نکنید دهانشویه ی پرسیکارو

مثلا من رفتم مشاوره ارتودنسی بعد میگه بیا واست کامپوزیت کنم حالا خوبه گفتم تازه ریمو کردم کامپوزیتام ...

خیلیم عالی دستت درد نکنه که کمک کردی 😚

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم دوست خواهرم هم این مشکل رو به صورت جدی تری داشته و به همه دکترها سر ...

ببخشید دهانشویه تاثیر داشت روس تحلیل لثه

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
مثلا من رفتم مشاوره ارتودنسی بعد میگه بیا واست کامپوزیت کنم حالا خوبه گفتم تازه ریمو کردم کامپوزیتام ...

منم الان یک هفته است ک شروع ب استفاده دهانشویه کردم امیدوارم تاثیر گذار باشه شما هم همین مشکل رو دارین؟من خیلی نگرانم