2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

560 بازدید | 24 پست

بچه ها من لثه ام خیلی تحلیل رفته باید جراحی بشم؟سخته خیلی؟عملش چقدر طول میکشه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نه عملش خیلی سبکه عزیزم

مسواکو از لثه ب سمت دندون بکش

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نه عملش خیلی سبکه عزیزم مسواکو از لثه ب سمت دندون بکش

شما انجام دادی؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که دهنم سرویس شده با این لثه ها . غذا میخورم گیر میکنه بین لثه و دندون و کلی درد میکشم :|

شمام لثه هات تحلیل رفته؟

نابوده اصلا    

😭😭😭😭

من که دهنم سرویس شده با این لثه ها . غذا میخورم گیر میکنه بین لثه و دندون و کلی درد میکشم :|

سلام دوستان منم این مشکل رو دارم دوست خواهرم هم این مشکل رو به صورت جدی تری داشته و به همه دکترها سر زده تنها دارویی که ازش فوق العاده تعریف میرد دهانشویه پرسیکا بود ،میگفت که جواب گرفته من تازه شروع کردم به مصرف،و میگفت مجدد ترمیم میکنه🙃امیدوارم رو من هم جواب بده،البته برادرش هم جواب گرفته،

تحليل لثه چه طوريه؟ ادم خودش متوجه ميشه؟ 

بله لثه میاد پایین کوچیک میسه دندونا بلند تر از حد معمول نشون داده میشن 

از کجا بفهمیم تحلیل لثه داریم؟

اخه تحلیل رفتنش کامل مشخصه بین دندون و لثه مدام جرم میگیره چون یه لبه داره که اون توسط لثه تو حالت طبیعی پوشیده میشه در غیر این اون لبه بالای دندون که نباید مشخص باشه نماین میه و کلی جرم یا ذرات ریز غذا تجمع میکنن وتو مرحله بدتر احساس درد و اینا….