2821
2789
عنوان

اینستا گرام..

193 بازدید | 22 پست

سلام 

کیا اینستا دارن؟ بنظرم همش شده تجملات و زرق و برق چند تا پیج بالا.. حسرت خوردن ی عده از ما هایی ک شاید ب اونا نتونیم تو این اوضاع اقتصادی برسیم...من از امشب تصمیمم اینه حذفش کنم😊 آخه دیدن استوریای رنگارنگشون ارامشو از زندگیامون میگیره..نظر شما چیه؟

میشه برای بچه دارشدنم نفری یه صلوات بفرستین؟❤💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر فخر فروشیه.

من فقط تماشا میکنم.هیچ کامنت و لایکی نمیزارم.

به نظر من اشتباهه . چون خیلی ها وضعیت مالی خوبی ندارن، و با دیدن اون فیلم و عکس و لباس و مجلس حسرت میکشن.

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

من دیگه حالم ازاینستا بهم میخوره خودم پیج کاری دارم نمیتونم حذفش کنم ولی تا میتونم دنبالشون نمیکنم،حیارو قورت دادن آبرو رو قی کردن خودشونو به مردم عرضه میکنن واسه لایک وفالوور،واسه تبلیغ پیجشون میرقصن لخت میشن دروغ سرهم میکنن یه مشت آدم که همشون عقده حقارت دارن اومدن تو فضای مجازی یه خودی نشون بدن متنفرم باهمشون 🤮🤮

پیجای پر زرق برقو فالو نمیکنم اصلا

البته قبلا فالورشون بودم دیدم به شدت غرق تجملات شدن انفالو کردم 

فقط پیج بلاگرای خوبو دارم ک مثل خودمم

اهل تجملاتم نیستن زندگیشون ساده اس

🌸

من که کلا اینستا ندارم،  خداروشکر 😍

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من دیگه حالم ازاینستا بهم میخوره خودم پیج کاری دارم نمیتونم حذفش کنم ولی تا میتونم دنبالشون نمیکنم،ح ...

دقیقا همینه.. آرامشی از زندگی بقیه مردمم گرفتن با این اداهاشون...

اینستا دارم سعی میکنم حسود نباشم و چیزی رو که طاقتشو ندارم نبینم

عزیزم بحث حسودی نیست گلم فقط فقط میگم خیلی تجملاتی شده آخه شاید یه سری آدما توان اقتصادی شو نداشته باشند مثل اونها جهیزیه آنچنانی ببرن اینجوری آرامش زندگیشون نابود میشه البته من نگفتم تمومه کسایی که اینستاگرام دارن فقط یه سری بلاگر بالا منظورم بود

عزیزم بحث حسودی نیست گلم فقط فقط میگم خیلی تجملاتی شده آخه شاید یه سری آدما توان اقتصادی شو نداشته ب ...

متوجهم 

ولی اونی که نداره میتونه دنبال اینجور پستا نره درسته؟؟

اینستا بر اساس سرچ ها و لایک های هر نفر عکسهایی رو تو اکسپلور میاره

مثلا اکسپلور مامان من همیشه پر خونه و طلا و ایناس چون اینجور چیزارو لایک میکنه و دنبالشه

من اکسپلورم پر غذا و پستای خنده داره تاحالا عکس یه خونه نور عروسی چیزی برام نیومده😄😄

خب اونی که نداره میتونه اینچیزا رو نبینه بجاش کلیییی پست خنده دار😍یا اخبار جدید ببینه😊😊😊

تجملی شدنشم خب طرف داره میذاره...

اتفاقا من میبینم دلمم شاد میشه😄😄

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

من از جهت حسرت خوردن و اینا زیاد روم تاثیری نداره

ولی از این جهت که شده میدون مسابقه یه عده ادم که فقط خونه زندگیشون رو نشون میدن و معلوم نیست واقعا لذت می برن یا نه، چون کارشون شده نمایش و توی هر چیزی دغدغه این رو دارن که عکس بگیرن بذارن اینستا عوض اینکه لذت ببرن، دیگه ازش خوشم نمیاد

واسه همین خیلی کم میرم

مثلا چهار روز یه بار یه ساعت

Dance me to the end of Love...

من فالو نمیکنم اینجور پیجارو.. بیشتر جنبه اموزشیش برام مهمه ک ب تجربیاتم اضافه شه.. مثلا اشپزی.. خیاطی.... و... گاهی هم کلیپ فان و رقص و.. نگا میکنم.... یا عکس متن دار و... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
من دیگه حالم ازاینستا بهم میخوره خودم پیج کاری دارم نمیتونم حذفش کنم ولی تا میتونم دنبالشون نمیکنم،ح ...

اخه ميدوني واسه هر استوري پنج تا ده ميليون ميگيرن از تبليغات بايد لخت بشنو همه كار كنن كلي پوله طرف يه ماه ميره از صبح تا شب كار ميكنه يه تومن ميگيره اونوقت با اسكول بازي اونا دارن پول درميارن

من از جهت حسرت خوردن و اینا زیاد روم تاثیری نداره ولی از این جهت که شده میدون مسابقه یه عده ادم که ...

خوشبحالت كه انقد كم ميري من روزي شيش ساعت ميرمو واقعا فضاش سميه و بده مخصوصا جوه فاميلاي ما همش حالم بد ميشه اما باز ميرم انگار معتاد شدم😓