2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمل لوزه بیهوش میکنن ؟  دختر من پنج سالشه لوزه داره نمیدونم چکار مکنم دلم ب عمل راضی نمیشه&nbs ...

عزیزم اسمش عمله وگرنه کار خاصی انجام نمیدن که ترسناکو حساس وریسکی باشه خیالت راحته راحت عزیزم اگه دکتر صلاح میدونه حتماا عمل کن حتماا چون بچت راحت میشه بخداا

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
عمل لوزه بیهوش میکنن ؟  دختر من پنج سالشه لوزه داره نمیدونم چکار مکنم دلم ب عمل راضی نمیشه&nbs ...

اصلا اصلا سخت نیس مطمعن باش گلم

ابجی من عمل کرد خییییییلی راحت بود نترس الان عمل شه خیییلی بهتره تابعد که خودش اذیت بشه

اسون ترین عمل عمل لوزه هس

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••

چیزی نیست که یه عمل ۱ ساعتست

در عوضش خوب میشه 

دختر خالم ۸ سالش بود عمل کرد

نترس عزیزم انشاالله که مشکلی پیش نیاد

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
عزیزم اسمش عمله وگرنه کار خاصی انجام نمیدن که ترسناکو حساس وریسکی باشه خیالت راحته راحت عزیزم اگه دک ...

اره شبا بس بد نفس میکشه هر بحظه میگم خفه میشه اما تحمل ندارم رو تخت بیمارستان ببینمش 😔

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
اصلا اصلا سخت نیس مطمعن باش گلم ابجی من عمل کرد خییییییلی راحت بود نترس الان عمل شه خیییلی بهتره تا ...

خدا کنه اذیت نشه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
اره شبا بس بد نفس میکشه هر بحظه میگم خفه میشه اما تحمل ندارم رو تخت بیمارستان ببینمش 😔

عزیزززم بخداا درکت میکنم ولی مطمن باش هیچی نیست حالاا تازشم دراینده شاید بخواد بینیشو عمل کنه یا کلاا جراحی زیبایی کنه اونموقع رو میخوای چیکار کنی عمل لوزه که بچه رو راحت میکنه بخداا هرکی عمل کرده عالی شده خودتو اذیت نکن اصلااا سریعتر تو فکرش باش عزیزم

بیمارستان که همیشه بد نیست که برا زایمان خیلی خوبه یابرا شفا وخوب شدن هم بهترین جاعه پس میخوای ببر دانشگاه دخترتو ببین اونجا لوزه دخترتو خوبش میکنن خب معلومه دیگه باید بشادی لوزش عمل بشه بچه راحت بشه بشه خودت دخترتو کجا بدنیا اوردی رفتی بینارستان دیگه خوابیدی روتختش دیگه بشادی بوده دخترتم همینجوریه بشادیه عزیزم یذره قلبتو اروم کن فاطمه زهرا س نگهدار دخترته عزیزم 

بیمارستان که همیشه بد نیست که برا زایمان خیلی خوبه یابرا شفا وخوب شدن هم بهترین جاعه پس میخوای ببر د ...

قوت قلب گرفتم عزیزم 

براتم صلوات فرستادم 

تا ۳ هفته حرف نزدم یک هفته اولوهمش بستنی  و چیزای خنک مثل ابمیوه و هفته های اخرو و سوپ خوردم ...

تا چند روز درداش هست؟ من پریروز عمل کردم ولی دردم مخصوصا موقع قورت دادن خیییلی زیاده

عزیزززم بخداا درکت میکنم ولی مطمن باش هیچی نیست حالاا تازشم دراینده شاید بخواد بینیشو عمل کنه یا کلا ...

عزیزم دردس تا چند روز بعد عمل هستش؟ من پریروز عمل کردم خیییلی درد دارم مخصوصا موقع قورت دادن🤦🏻‍♀️