2777
2789
عنوان

شوهر هميشه بي پول

1711 بازدید | 47 پست

راستش فقط واسه تغيير روحيه تايپك زدم ،خودمم ميدونم چيزي درست نميشه 😂 عاقاي شوهر  الان سهساله خونه نشين شده يعني ميخوره و ميخوابه يا سر كامپيوتر ،در حدي كه وزنش به ١٢٠كيلو رسيده كه حتي خجالت ميكشم باهاش برم بيرون ، البته بگم قبل از ازدواج يك مرد به شدت كاري بود هيكلش هم  عالي بود ،كار ميكرد به خانوادش كمك ميكرد .....اما حالا بعد ٥يا٦ سال ازدواج فقط دوسال اول درجا ميزد ،هميشه ميگفت پول ندارم ،هميشه از مملكت مشكل ميگرفت و خودش هيچ كاري نميكنه😁 بدتر از اون من اسكول براي اين كه به كار ترقيبش كنم ٦٠ميليون كه با خون و دل  دراورده بودم با كار كردن و وام ،دودستي تقديمش كردم يكم تجارت كرد اوايل پول ميورد من خوشحال شدم ولي فقط سه ماه بعد فهميدم داره كل سود خرج ميكنه و بجايي رسي كه. پولم فقط٢٠ميليون شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بورس کار میکردن؟

بورس که خوبه

کلی سود کردم من

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

حالا هروقت بهش ميگم چرا مشورت نميكني ميگه من ميدونم چيكار ميكنم ،ولي فهميدم ورشكست شده ،پسرم بدنيا امد دوماه بعد مثل خر كار كردم ولي الان دوماهه لج كردم ديگه كار نميكنم

واسه چی داری باهاش زندگی میکنی اونوقت

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

عین شوهر من دیگه خسته شدم از بی پولی

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

چرا کار میکنی و خرجشو میدی ؟کارت اشتباهه .کارکردن زن خوبه اما درکنارش همسرهم کار کنه ولی اینجوری بنظرم زود شکسته میشی و اون اقا بدعادت اینم بدون اصلا هم پیر نمیشه چون بیخیاله 

مشکلش حقوق شماست اماده میاری خرج میکنی اونم خیالش راحته عزیزم.

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

مرد رو اینجوری ترغیب نمیکنن که بدترش کردی

مرد باید اونقدر تحت فشار باشه یا کاری رو از یه گوشه صفر شروع کنه

نه اینکه ۶۰ میلیون پول بی زبون یهو بیاد دستش دیگه به کم قانع نشه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

اووف ۴۰ میلیون چیکار کرد ؟ 

من الان ۳ ساله کار میکنم ماهی ۵ ۶ در میارم ولی خب وقت ندارم خرج کنم پس انداز میشه بیشتر ماه پیش ۲۰ میلیون دادم خواهرم واسه رهن خونش البته ب شوهرش گفته  وام