2777
2789
از دکترت بپرس احتمالا هفته38آخراش میزنن برا سزارین قوی باش تو یه مادری

همون ۳۸ بزنه راضیم 

واقعا سخته بخدا ماشاالله این پسرمم ک ۳سالشه واقعا صبح تا شب دست تنها باید فقط راه برم 

تازه هنوز خونه تکونی هم نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رگ سیاتیک به پای راست هم میزنه؟

همه جا میزنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من رگ ساتیک پام گرفته بودبیشتر از زانو به پایین پام درد میگرفت و نمیتونستم راه برم و درست بشینم و بخوابم و.. هردکتری بگید از طب سنتی و هرکسی هرچیزی گفت انجام دادم تا خوب شه ولی  تاثیر نداشت،فقط 10 جلسه طب سوزنی رفتم و دکترم از کمرم تا جاهایی که درد میکرد سوزن میزد و اینطوری دردم کم شد و بد 5-6 جلسه طب سوزنی شروع کردم به مداوم 2ساعت پیاده روی اول آرام و بد تند و 10 دقیقه اخر میدویدم خداروشکر دردش ازبین رفت.. ،نمیدونم اینم تاثیر داشت یا نه؟! ولی من تو زمان پیاده روی هر روز ی مقدار آبغوره میخوردم.. امتحان کنید امیدوارم به شما جواب بده