راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من رگ ساتیک پام گرفته بودبیشتر از زانو به پایین پام درد میگرفت و نمیتونستم راه برم و درست بشینم و بخوابم و.. هردکتری بگید از طب سنتی و هرکسی هرچیزی گفت انجام دادم تا خوب شه ولی تاثیر نداشت،فقط 10 جلسه طب سوزنی رفتم و دکترم از کمرم تا جاهایی که درد میکرد سوزن میزد و اینطوری دردم کم شد و بد 5-6 جلسه طب سوزنی شروع کردم به مداوم 2ساعت پیاده روی اول آرام و بد تند و 10 دقیقه اخر میدویدم خداروشکر دردش ازبین رفت.. ،نمیدونم اینم تاثیر داشت یا نه؟! ولی من تو زمان پیاده روی هر روز ی مقدار آبغوره میخوردم.. امتحان کنید امیدوارم به شما جواب بده