2821
2789
از دکترت بپرس احتمالا هفته38آخراش میزنن برا سزارین قوی باش تو یه مادری

همون ۳۸ بزنه راضیم 

واقعا سخته بخدا ماشاالله این پسرمم ک ۳سالشه واقعا صبح تا شب دست تنها باید فقط راه برم 

تازه هنوز خونه تکونی هم نکردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رگ سیاتیک به پای راست هم میزنه؟

همه جا میزنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من رگ ساتیک پام گرفته بودبیشتر از زانو به پایین پام درد میگرفت و نمیتونستم راه برم و درست بشینم و بخوابم و.. هردکتری بگید از طب سنتی و هرکسی هرچیزی گفت انجام دادم تا خوب شه ولی  تاثیر نداشت،فقط 10 جلسه طب سوزنی رفتم و دکترم از کمرم تا جاهایی که درد میکرد سوزن میزد و اینطوری دردم کم شد و بد 5-6 جلسه طب سوزنی شروع کردم به مداوم 2ساعت پیاده روی اول آرام و بد تند و 10 دقیقه اخر میدویدم خداروشکر دردش ازبین رفت.. ،نمیدونم اینم تاثیر داشت یا نه؟! ولی من تو زمان پیاده روی هر روز ی مقدار آبغوره میخوردم.. امتحان کنید امیدوارم به شما جواب بده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز