2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۳

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
بله عزیزم

من تو خصوصی بهتون پیام دادم یه کاربر تو تاپیک من کلی فحاشی کرد اسمشم تو خصوصی بهتون گفتم

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید پستشون رو گزارش بزنین فقط

خب گزارشم زدم 

ولی چیشد؟ چندین بار توهین کرد بهم کاملا بی دلیل!

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

خب گزارشم زدم  ولی چیشد؟ چندین بار توهین کرد بهم کاملا بی دلیل!

عزیزم رسیدگی شده دیگه

وقتی گزارش میزنین حتما رسیدگی میشه

رسیدگی همیشه قطع دسترسی نیست عزیزم

بعد از اون روز دیگه توهینی کرد بهتون؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام ببخشید من نمیتونم نی نی یار تگ کنم توی صفحه آبی میشه اما وقتی میفرستم پست میشه سیاه میشه اسکرین ...

سلام عزیزم شاید به خاطر کیبوردتون باشه؟

یعنی اینطوری مینویسین؟@نی_نی_یار؟ بدون فاصله؟ اینو میزنین ؟_ یا این - ؟ باید حتما این باشه _

هیچ فاصله ای هم نباید داشته باشه  وقتی می نویسین باید @نی_نی_یار اینو که مینویسین از جدولی که بهتون پیشنهاد میده انتخاب کنین اگر همه رو رعایت میکنین و نمیشه مرورگرتون رو عوض کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم شاید به خاطر کیبوردتون باشه؟ یعنی اینطوری مینویسین؟@نی_نی_یار؟ بدون فاصله؟ اینو میزنین ؟ ...

سلام بله لیست در میاد فاصله هم همون_

آقایی بهم گفت هم مرور گر تغییر دادم 

و هم گفتن جی بورد به جا کیبورد استفاده کنم بازهم هیچ افاقه نکرد 

واسه همین گفتم ممکن کاربریم اختلال داشته باشه 

I'd walk straight through the bullet😏
عزیزم رسیدگی شده دیگه وقتی گزارش میزنین حتما رسیدگی میشه رسیدگی همیشه قطع دسترسی نیست عزیزم بعد ا ...

من بهش گفتم گزارش میزنم براش مهم نبود گفت هر کاری میخوای بکن بدرک 

نه عزیزم کاربریتون مشکلی نداره

😖😖😖چکار کنم خطمم گذاشتم تو اون گوشی باز افاقه نکرد

ممکن بعد یه مدت رفع بشه؟

اگر پیام بدم با ما تماس بگیرید به نظرتون راهنمایی میکنن؟

I'd walk straight through the bullet😏