2821
2789
عنوان

چله نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی میشه اگر برن

میگن چله میفته واقعا راسته میگن شبها یه نور روشن باشهیا مادر و بچه چهل روز اصلا تنها نباشن بیرون نرن  قران بالاسرشون باشه یا هرکسی نبینشون 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
میگن چله میفته واقعا راسته میگن شبها یه نور روشن باشهیا مادر و بچه چهل روز اصلا تنها نباشن بیرون نرن ...

خب چله چیه؟؟ چی‌میشه؟؟؟ منی که شرایطشو ندارم تا چهل روز کسی پیشم باشه چیکار کنم‌

خب چله چیه؟؟ چی‌میشه؟؟؟ منی که شرایطشو ندارم تا چهل روز کسی پیشم باشه چیکار کنم‌

میگن‌چله میفته خدانکرده کسی اذیتتون نکنه یه قران کوچیک با خودت و بچه بذار باشه تاریکی نرو بسم الله الرحمن الرحیم بگو سوره جن بخون فوت کن هیچی نیست ان شالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792